CS:GO açılmıyor

OmerEnesAY

Hectopat
Selam. CS:GO'ya girerken bir anda hiçbir şey olmayıp çalışıyor deyip sonra otomatik kapanıyor. Sildim bir daha yükledim ama hiçbir şey değişmedi. Şimdiden teşekkür ederim.

Dosyalarını doğrulamayı dener misin?

Denedim. Sildim yükledim değişmedi.

Bir süredir bende de oluyor bu durum. Oyuna tıkladıktan 2 dk sonra açılıyor. Yani sorunun bu mu bilmiyorum ama bir süre bekle bakalım ne olacak. Bu arada sistemle alakasi yok Windows 11'e geçtikten sonra geç açılmaya başladı.

Windows 10 kullanıyorum. Ve neredeyse 1 aydır var sadece uzun zaman sonra bilgisayara geçtim ve hala düzelmemişti.

Aynı sorun bende de olmuştu. Bilgisayarı formatladıktan sonra Steam ve CS:GO'yu baştan kurdum ve oyun ilk açılırken otomatik olarak gerekli Windows programlarını kendi yükledi. Sonrasında çalıştı oyun. Tam olarak neden kaynaklandığını ben de anlamadım ama DirectX gibi şeylerden kaynaklanıyor olabilir.

Aynı sorun bende de olmuştu. Bilgisayarı formatladıktan sonra Steam ve CS:GO'yu baştan kurdum ve oyun ilk açılırken otomatik olarak gerekli Windows programlarını kendi yükledi. Sonrasında çalıştı oyun. Tam olarak neden kaynaklandığını ben de anlamadım ama DirectX gibi şeylerden kaynaklanıyor olabilir.

YouTube'dan baktığım videolarda DirectX sorunu vardı yine onu da denedim ve yine bir şey değişmedi.

YouTube'dan baktığım videolarda DirectX sorunu vardı yine onu da denedim ve yine bir şey değişmedi.
Evet ben de o zaman yeniden yüklemeyi denemiştim ama sonuç alamamıştım. Steam'den oyun dosyalarını kontrol etme, Windows programlarını yeniden kurma, Windows güncelleştirme, hepsini yaptım ama olmadı. Siz de bulabildiğiniz çeşitli yöntemleri deneyin eğer yine olmazsa son çare formatlama

Selam. CS:GO'ya girerken bir anda hiçbir şey olmayıp çalışıyor deyip sonra otomatik kapanıyor. Sildim bir daha yükledim ama hiçbir şey değişmedi. Şimdiden teşekkür ederim.

Aynısı düne kadar bende de vardı MSConfig kısmından bazı hizmetlerde devre dışı kalan 1 2 şey vardı onları açtım ve C:/Windows/SysWOW64/D3DX9_43.DLL dosyasını silip DirectX'den tekrar yükledim bu sefer açıldı deneyebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı