CS:GO açılmıyor

obscureharima

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, CS:GO'yu yeni satın aldım oyunu yükledikten oyuna giriş yapmaya çalıştım ancak Steam'dan oyunda olduğum gözükmesine rağmen herhangi bir şey çıkmıyor. Oyun dosyalarını tekrar doğruladım ancak sorun çözülmedi öneriniz var mı?

Hocam küçük bir araştırma yaptım. Sizin gibi bazı kullanıcılar da bu sorun varmış. Bazı kesim Windows 10'dan 11'e geçinçe sorunun çözüldüğünün ifade ediyorlar. Eğer yakın zamanda Windows 11'e geçmeyi düşündüyseniz isterseniz geçin. Belki işe yarayabilir. Onun dışında oyun dosyalarını doğrulatmanız var ama yapmışsınız ve sonuç alamamışsınız. Yorumumda bahsettiğim bu kesimde de aynı sıkıntı olmuş.

Hocam küçük bir araştırma yaptım. Sizin gibi bazı kullanıcılar da bu sorun varmış. Bazı kesim Windows 10'dan 11'e geçinçe sorunun çözüldüğünün ifade ediyorlar. Eğer yakın zamanda Windows 11'e geçmeyi düşündüyseniz isterseniz geçin. Belki işe yarayabilir. Onun dışında oyun dosyalarını doğrulatmanız var ama yapmışsınız ve sonuç alamamışsınız. Yorumumda bahsettiğim bu kesimde de aynı sıkıntı olmuş.

Yakın zamanda Windows 11'e geçiş yaptım. Oyuna giriş yapabildim ancak bu sefer de 'VAC oyun oturumunuzu doğrulayamadı.' diye bir hata alıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı