CS:GO Açılmıyor

fatih sönmez

Kilopat
Daha fazla  
Ryzen 5 2400G APU sistem toplamıştım. COD2 Multiplayer ve Sniper Ghost Warrior 2 yükledim onları ara sıra takılma, drop olsa da gayet iyi oynayabiliyorum. Fakat CSGO indirdim. Tam açarken ilk defa çalıştırılıyor... Microsoft DirectX for Windows yazısı geliyor, bekliyor ve tam açılıyor dedikten sonra küçük animasyon kutusu kapanıyor. Ne oyun geliyor ne de bir şey. Öylece bekliyor. Manuel olarak DirectX'i kurmayı denedim fakat o da hata veriyor. Sizden acil yardım istiyorum. Gerçekten bu sistem ayarlarını iyi bilen biri varsa Teamviewer üzerinden bağlanıp soruna bakabilir. Şimdiden teşekkürler.

Şuan en güncel sürümde. Fakat lisanslı bir Windows değil
Lisanslı olmaması bir sorun oluşturmaz diye düşünüyorum. Detaylı sistem bilgilerini paylaşır ve Windows arama kısmına "hakkında" yazarak mevcut Windows sürümünü de öğrenip paylaşırsan sistemini ayarlaman konusunda neler yapabilir bakarız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı