CS:GO açılmıyor

Programları kurduktan sonra CS:GO açmayı deneyin. Açılmadıysa Process Monitor üzerinden csgo.exe için rapor alın.

Öncelikle teşekkür ederim bilgisayarım eski haline geldi. CS sorununda ise maddeleri tek tek denedim fakat 3. maddedeki özellikleri yapamıyorum çünkü görüntü büyük ihtimal eski aynı özellikler şu an eşleşmiyor. Process Monitor'u da denedim fakat rapor çıkmıyor. Videoda oyuna basıp exe hatası verdikten sonra raport düşmeye başlıyor. Ben denediğimde olmadı çünkü, bende hata yok. Oyuna basıyorum hiçbir tepki vermiyor Steam'da ise 10 saniye çalışıyor gösterdikten sonra oyun duruyor. Raporu bu şekilde nasıl paylaşabilirim bilmiyorum.

process.png

Rapor paylaşabilmeniz için hata almanıza gerek yok. Buradan ekleyin ve tekrar oyunu açın.

Tamam raporu aldım, fakat %6 iken kapattım ve kaydettim herhalde beklemem gerekmiyordu. Videoda da öyleydi zaten. Şimdi raporu buraya nasıl aktaracağımı çözüp atacağım :D

Bu rapordan bir şey çıkmadı.

Bir de bunu paylaşın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı