Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şimdiye kadar sorun yaşamadan açılan CS:GO oyunu yanıt vermemeye başladı. Eşleniyor ve daha sonra kayboluyor. csgo.zip hata raporu bu da. Yardımcı olursanız sevinirim.
Evet sürücüleri DDU ile kaldırıp tekrar kurmayı çok denemiştim. Hatta Radeon Software yazılımının verdiği neredeyse bütün sürümleri denemiştim tek tek ama çözüm olmamıştı. Daha sonra ise bütün sürücüleri kaldırıp Dell'in kendi sitesinden ekran kartı driverlerını yüklediğimde (Dell Inspıron 5521 dizüstü bilgisayar kullanıyorum) HD 8500M/8700M olarak adı değişen ekran kartım normal HD 8730M haline döndü ve yaşadığım sorun ortadan kalktı. Sorunu bu şekilde çözdüm. Teşekkür ediyorum.
Evet denedim. Oyunu tamamen kaldırıp tekrar da yükledim ama bir fayda etmedi. Sorunla ilgili mi bilmiyorum ama Radeon software 2020 adrenalin Edition'ı indirdim ve ondan sonra olmaya başladı. Rapora bakıyorum ama pek anlamıyorum açıkcası. @Emre C abim. Bir yardımcı olursan sevinirim.
Ekleme: Sorunun sürücüden kaynaklı olduğuna artık eminim. Şöyle ki dediğim gibi bilgisayarım AMD catalyst Control Center kullanıyordu ve sürücü HD 8730M idi. O zaman oyunu oynayabiliyor iken Radeon software 2020 adrenalin Edition'ı indirmemle beraber sürücü de güncellendi ve HD 8500M/8700M olmuştu ve bundan sonra oyunu açamaz olmuştum. Bu arada bahsettiğim bu ekran kartı harici. Bende bugün AMD ekran kartı sürücülerini bilgisayardan kaldırdım ve oyunu tekrar açmayı denediğimde açıldı. Bunun üzerine sürücüyü tekrar indirdim ve tekrar açılmadı. Sorunun kaynağını bulmuş olsam da sebebini de çözümünü de anlamadım. Yardımcı olacak varsa ne mutlu bana.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
Sürücüleri DDU ile kaldırıp denedin mi? Windows 10'a neden geçmiyorsun? Windows 7 güncelleştirmelerini denetler misinİ?
Evet sürücüleri DDU ile kaldırıp tekrar kurmayı çok denemiştim. Hatta Radeon Software yazılımının verdiği neredeyse bütün sürümleri denemiştim tek tek ama çözüm olmamıştı. Daha sonra ise bütün sürücüleri kaldırıp Dell'in kendi sitesinden ekran kartı driverlerını yüklediğimde (Dell Inspıron 5521 dizüstü bilgisayar kullanıyorum) HD 8500M/8700M olarak adı değişen ekran kartım normal HD 8730M haline döndü ve yaşadığım sorun ortadan kalktı. Sorunu bu şekilde çözdüm. Teşekkür ediyorum.