CS:GO açmak için kasa önerisi

Benim bazı skinler 10tl, 30tl falan ama onları da aktarabilir miyim bir alt sınır var mı?
Video izleyip içinden bıçak falan çıkaracağını düşünme, bir sürü kasa açtım hep çöp çıktı. Eskiden ucuzdu şimdi pahalı bir de.

Video izleyip içinden bıçak falan çıkaracağını düşünme, bir sürü kasa açtım hep çöp çıktı. Eskiden ucuzdu şimdi pahalı bir de.

Öyle bir düşüncem yoksa sadece şu an ki skinlerimi azda olsa katlamak istiyorum.

Çoğu site deposit istiyor. Ayrıca kartla para yüklerken de üstüne bonus falan veriyor. Bence skinleriniz dursun manuel para yükleyin bu kadar istiyorsanız. Hellcase veya CSGOLIVE öneririm ben.

Arkadaşlar CS:GO'da skinlerimi bir siteye yatırmak istiyorum. Önerebileceğiniz bir site var mıdır katlamak için?

Dostum böyle sitelere çok aşina değilim fakat 1 kere de olsa denemişliğim var. Tavsiye etmiyorum fakat Hellcase gayet iyi. Batma şansın çok yüksek. Para yatıracaksan bütün hepsini yatırmamanı tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…