CS:GO adaletsiz eşleşme

Kesinlikle onu unutmuşum güven faktörünüz düşük ise 10 dk oyun arayabiliyor ve o an bulabildiği ilk maça atıyor.
zaten 1-2 hafta önce bi vac dalgası oldu ve vac yemeseler bile çoğu kişinin güven faktörü sebepsizce düştü o nedenle olmuş olabilir

Hala CS:GO'da mm oynayan kaldı mı?
Kafana strese girmeye değmez, FACEIT var.Faceitte hile de yok denilebilir faceit öneririm hem daha profesyonel.
Tüm Avrupa FACEIT'te oynuyor.
Mm de yani CS:GO direkt girildiğinde girdiğin rekabetçide 10-15 bin kişi varken FACEIT'te en düşük 50 bin oyuncu oluyor.
İyi de paralı. Ben oyunun kendisine para vermişim neden hala faceit'e para vereyim ki? Dust 2 oynamak istiyorum paralı olunca oynatıyor.

İşte harita seçemeyince kötü oluyor. Ben 2000 saat Dust 2 oynadım diğer haritaları asla bilmiyorum sadece Dust 2 bildiğim için seçemiyorum.
2000 saat bir oyunu oynayıp sürekli aynı haritada oyun oynamak nasıl bir duygu?
Hiç sıkılmadınız mı?
Ne bileyim farklı harita,farklı mekanlar insanı biraz daha geliştirir vs .

Bence yine de güzel oynamışsınız.
Ben genelde 2 kill filan alıyorum da 1 maçta 😢
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sürekli oluyor maçın ilk eli başlar başlamaz kaçıyorlar oyundan bir daha da gelmiyorlar adamı fena sinir ediyorlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sürekli oluyor maçın ilk eli başlar başlamaz kaçıyorlar oyundan bir daha da gelmiyorlar adamı fena sinir ediyorlar.

Ben maç sonuna kadar oynar, bileğimin hakkıyla 2 killimi alırım hocam. 😌

Technopat Haberler

Geri
Yukarı