Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #1 CS: GO Seçkin aldım. Şu an oynayarak 2 kasa ve 1 silah skini düşürdüm. Bazı AFK bırakma sunucuları var. Hiç denemedim ama işe yarıyorlar mı? Deneyenler cevaplayabilir mi? Başka yöntemler varsa da anlatabilirseniz sevinirim.
CS: GO Seçkin aldım. Şu an oynayarak 2 kasa ve 1 silah skini düşürdüm. Bazı AFK bırakma sunucuları var. Hiç denemedim ama işe yarıyorlar mı? Deneyenler cevaplayabilir mi? Başka yöntemler varsa da anlatabilirseniz sevinirim.
3 324720 Kilopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 836 Çözümler 24 10 Nisan 2023 #3 Konsola "+right" veya "+left" komutuyla AFK bırakıp kasabilirsiniz.
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #4 quarest dedi: İşe yarıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam önereceğiniz sunucu var mıdır?
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 10 Nisan 2023 #5 MrVortex096 dedi: Hocam önereceğiniz sunucu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam ben ölüm maçında AFK bırakıyorum bana daha hızlı kasa düşüyor gibi geliyor.
MrVortex096 dedi: Hocam önereceğiniz sunucu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam ben ölüm maçında AFK bırakıyorum bana daha hızlı kasa düşüyor gibi geliyor.
F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.624 Çözümler 2 10 Nisan 2023 #6 Ban yeme riski var mı? Veya daha sonra rekabetçi girebiliyor muyuz? Valorant da AFK kalınca belirli bir saat ban yiyorsun. Onun gibi.
Ban yeme riski var mı? Veya daha sonra rekabetçi girebiliyor muyuz? Valorant da AFK kalınca belirli bir saat ban yiyorsun. Onun gibi.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 10 Nisan 2023 #7 furkansama dedi: Ban yeme riski var mı? Veya daha sonra rekabetçi girebiliyor muyuz? Valorant da AFK kalınca belirli bir saat ban yiyorsun. Onun gibi. Genişletmek için tıkla... Hayır yok, çünkü oylama yapma falan kapalı oluyor idle serverlerde ayrıca konsola +right yazarsanız AFK da kalmazsınız.
furkansama dedi: Ban yeme riski var mı? Veya daha sonra rekabetçi girebiliyor muyuz? Valorant da AFK kalınca belirli bir saat ban yiyorsun. Onun gibi. Genişletmek için tıkla... Hayır yok, çünkü oylama yapma falan kapalı oluyor idle serverlerde ayrıca konsola +right yazarsanız AFK da kalmazsınız.
F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.624 Çözümler 2 10 Nisan 2023 #8 quarest dedi: Hayır yok, çünkü oylama yapma falan kapalı oluyor idle serverlerde ayrıca konsola +right yazarsanız AFK da kalmazsınız. Genişletmek için tıkla... Mantıklı. Ekran kartı gelince yapayım teşekkür ederim
quarest dedi: Hayır yok, çünkü oylama yapma falan kapalı oluyor idle serverlerde ayrıca konsola +right yazarsanız AFK da kalmazsınız. Genişletmek için tıkla... Mantıklı. Ekran kartı gelince yapayım teşekkür ederim
alpyigit1 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 556 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600X Asus RTX 3060 TI TUF Gaming OC Asus TUF GAMING B550-PLUS G.Skill Trident Z Neo RGB 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 Cooler Master MWE 750W 80+ Bronze Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 Cooler Master Masterbox TD500 Samsung 500GB 980 NVMe M.2 SSD Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #9 Idle sunucuları var hocam şansınız düşük ama gece boyu AFK bırakarak belki bir kasa düşürebilirsiniz.
Idle sunucuları var hocam şansınız düşük ama gece boyu AFK bırakarak belki bir kasa düşürebilirsiniz.
F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.624 Çözümler 2 11 Nisan 2023 #10 @quarest hocam bir şey sormak istiyorum. Bugün kasa düştü. Diğer kasa ya da skin diğer hafta mı atacak? Hafta da 1 kez mi atıyor?
@quarest hocam bir şey sormak istiyorum. Bugün kasa düştü. Diğer kasa ya da skin diğer hafta mı atacak? Hafta da 1 kez mi atıyor?