quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 12 Nisan 2023 #21 furkansama dedi: Hocam maç sonu oyun tamamen kapanıyor. Bunun için ne yapmak lazım? Genişletmek için tıkla... +Left yazın konsola, AFK saymaz saymadığı için oyun sonuda atılmazsınız.
furkansama dedi: Hocam maç sonu oyun tamamen kapanıyor. Bunun için ne yapmak lazım? Genişletmek için tıkla... +Left yazın konsola, AFK saymaz saymadığı için oyun sonuda atılmazsınız.
F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.624 Çözümler 2 12 Nisan 2023 #22 quarest dedi: +Left yazın konsola, AFK saymaz saymadığı için oyun sonuda atılmazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam +right yazıp bırakıyorum. Maç bitince oyundan atıyor.
quarest dedi: +Left yazın konsola, AFK saymaz saymadığı için oyun sonuda atılmazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam +right yazıp bırakıyorum. Maç bitince oyundan atıyor.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 12 Nisan 2023 #23 furkansama dedi: Hocam +right yazıp bırakıyorum. Maç bitince oyundan atıyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam.
furkansama dedi: Hocam +right yazıp bırakıyorum. Maç bitince oyundan atıyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam.