K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 27 Aralık 2020 #1 Bu sabah oyunu doya doya oynadım ancak şimdi girmeye çalıştığımda giremiyorum. Sizde de bu sorun var mı? Yoksa benden mi kaynaklı?
Bu sabah oyunu doya doya oynadım ancak şimdi girmeye çalıştığımda giremiyorum. Sizde de bu sorun var mı? Yoksa benden mi kaynaklı?
3 334899 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 472 Çözümler 1 27 Aralık 2020 #2 Sunucular çökmüş CS:GO'dan kaynaklı bir problem. Artı 2 Eksi
Better Call Me Picopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 Yer Uzay Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #3 Bende tam bu konu hakkında konu açacakken sizin konunuzu gördüm. Bende de aynı hatayı veriyor. Dün ve bu sabah girdiğimde açıyordu ancak şu anda açılmıyor, bağlantı hatası veriyor. Artı 1 Eksi
Bende tam bu konu hakkında konu açacakken sizin konunuzu gördüm. Bende de aynı hatayı veriyor. Dün ve bu sabah girdiğimde açıyordu ancak şu anda açılmıyor, bağlantı hatası veriyor.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 27 Aralık 2020 #4 KlesS dedi: Bu sabah oyunu doya doya oynadım ancak şimdi girmeye çalıştığımda giremiyorum. Sizde de bu sorun var mı? Yoksa benden mi kaynaklı? Genişletmek için tıkla... Şimdi ben konu açıyordum sen açmışsın dünden beri var bu hata hatta fotoğraf bırakıyorum: Artı 1 Eksi
KlesS dedi: Bu sabah oyunu doya doya oynadım ancak şimdi girmeye çalıştığımda giremiyorum. Sizde de bu sorun var mı? Yoksa benden mi kaynaklı? Genişletmek için tıkla... Şimdi ben konu açıyordum sen açmışsın dünden beri var bu hata hatta fotoğraf bırakıyorum:
ADL03 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 571 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F, Colorful igame rtx 3070, Corsair vengeance rgb rs 32 16x2 ram, Cinsiyet Diğer 27 Aralık 2020 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 7.konu 100 kesin sorun herkeste. Artı -1 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 7.konu 100 kesin sorun herkeste.
xWizz Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 96 Yer İstanbul 27 Aralık 2020 #6 Csgo sunucuları çökmüş durumda. Yaklaşık 3 saattir böyle. Artı 1 Eksi
T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #7 KlesS dedi: Bu sabah oyunu doya doya oynadım ancak şimdi girmeye çalıştığımda giremiyorum. Sizde de bu sorun var mı? Yoksa benden mi kaynaklı? Genişletmek için tıkla... Herkeste var şu an. Artı 1 Eksi
KlesS dedi: Bu sabah oyunu doya doya oynadım ancak şimdi girmeye çalıştığımda giremiyorum. Sizde de bu sorun var mı? Yoksa benden mi kaynaklı? Genişletmek için tıkla... Herkeste var şu an.
KS KS K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 27 Aralık 2020 #8 ADL03 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 7.konu 100 kesin sorun herkeste. Genişletmek için tıkla... Boş cevap. Aynı sorun birkaç ay daha önce olduğu için açılmıştır. Cevap vermeyecekseniz yazmayın. Takaly dedi: Herkeste var şu an. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ olun. Birkaç ağ ayarını kurcalamıştım Steam ve CS ile ilgili. Artı 0 Eksi
ADL03 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 7.konu 100 kesin sorun herkeste. Genişletmek için tıkla... Boş cevap. Aynı sorun birkaç ay daha önce olduğu için açılmıştır. Cevap vermeyecekseniz yazmayın. Takaly dedi: Herkeste var şu an. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ olun. Birkaç ağ ayarını kurcalamıştım Steam ve CS ile ilgili.
ADL03 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 571 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F, Colorful igame rtx 3070, Corsair vengeance rgb rs 32 16x2 ram, Cinsiyet Diğer 27 Aralık 2020 #9 KlesS dedi: Boş cevap. Aynı sorun birkaç ay daha önce olduğu için açılmıştır. Cevap vermeyecekseniz yazmayın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı sunucalarda bir yazmadan önce bir araştırın Technopat'de boş cevap değil bilip bilmeden konuşma. Bu sırada bugünkü 7.konu Artı 0 Eksi
KlesS dedi: Boş cevap. Aynı sorun birkaç ay daha önce olduğu için açılmıştır. Cevap vermeyecekseniz yazmayın. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı sunucalarda bir yazmadan önce bir araştırın Technopat'de boş cevap değil bilip bilmeden konuşma. Bu sırada bugünkü 7.konu
KS KS K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 27 Aralık 2020 #10 ADL03 dedi: Sıkıntı sunucalarda bir yazmadan önce bir araştırın Technopat'de boş cevap değil bilip bilmeden konuşma. bugün ki 7.konu bu sırada Genişletmek için tıkla... 22 tane "Turbox alınır mı?" isimli konuya cevap verdim. Pullarım dökülmedi veya eklem kanseri olmadım. Sizde olmazsınız. Artı 0 Eksi
ADL03 dedi: Sıkıntı sunucalarda bir yazmadan önce bir araştırın Technopat'de boş cevap değil bilip bilmeden konuşma. bugün ki 7.konu bu sırada Genişletmek için tıkla... 22 tane "Turbox alınır mı?" isimli konuya cevap verdim. Pullarım dökülmedi veya eklem kanseri olmadım. Sizde olmazsınız.