CS:GO ağına bağlanıyor hatası

Xerixennedy

Hectopat
Daha fazla  
Dosya bütünlüğünü doğrula dedim 1 dosya doğrulanmadı dedi 10 KB yükleme yaptı sonra oyuna girerken DirectX yükledi. Girdi ve hâla aynı sonuç. Genel bir sorun mu bunu yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosya bütünlüğünü doğrula dedim 1 dosya doğrulanmadı dedi 10 KB yükleme yaptı sonra oyuna girerken DirectX yükledi. Girdi ve hâla aynı sonuç. Genel bir sorun mu bunu yaşayan var mı?
Bendede var. Şu anda herkeste aynı sorun var. Eğer yinede maç oynamak istiyorsan bence basit eğlenceye gir ve 2 ile 5 dakika arası maç arasın. Hata alsan bile kapatma. Önünde sonunda düzelir. Ama oyuncu sayısı aşırı az. Bu yüzden oyun bulmak zor

Hocam, attıklarımdan daha fazla bile konu açıldı. Lütfen tekrardan açmayın, genel bir sorun. Kapsüller kaldırıldı, pazar satışı durduruldu. Büyük güncelleme gelebilir veya kapsül sonrası normal bir çöküş olabilir. Attığım çözümde rekabetçi dışı oynayabiliyorduk ama onu da kaldırdılar sanırım. Siz yine de deneyin, zaten aktif oyuncu sayısı 15K.

@Yszuf Neden beğenmedim ifadesi attın? Yanlış olan nedir?

Dosya Ekleri

• 1660055430410.png
    1660055430410.png
    28,9 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
@Xerixennedy Problemin nedir? İşine gelmeyen yorumlara beğenmedim atmasını biliyorsun? Niye cevabı söylememize rağmen beğenmedim atıyorsun? Söyle de bilelim, yoksa Technopat Sosyal'de işin yok. Kuralları boşuna koymamışlar merak etme. Konunun cevabı CS:GO sunucuları bozuk, bakım var her neyse genel bir sorun. Bir sürü varken konu varken konu açıyorsun sonra da millete beğenmedim atıyorsun. Kuralları bir daha oku. İşine gelmeyenleri beğenmedim atmaya hakkın yok.

@Yszuf Senin de benle problemin var, her konuda ne yazsam beğenmedim atıyorsun. Neresi yanlış deyince söylemiyorsun, söylesene bir problemin varsa çözelim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı