K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 27 Aralık 2020 #1 Bu sabah oyunu doya doya oynadım ancak şimdi girmeye çalıştığımda giremiyorum. Sizde de bu sorun var mı? Yoksa benden mi kaynaklı?
Bu sabah oyunu doya doya oynadım ancak şimdi girmeye çalıştığımda giremiyorum. Sizde de bu sorun var mı? Yoksa benden mi kaynaklı?
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 27 Aralık 2020 #11 KlesS dedi: Tamam sağ olun. Birkaç ağ ayarını kurcalamıştım Steam ve CS ile ilgili. Genişletmek için tıkla... Ben Steam'i silip, CS:GO'yu tekrar yükledim ama nafile. Artı 0 Eksi
KlesS dedi: Tamam sağ olun. Birkaç ağ ayarını kurcalamıştım Steam ve CS ile ilgili. Genişletmek için tıkla... Ben Steam'i silip, CS:GO'yu tekrar yükledim ama nafile.
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #12 Furkan_D dedi: Ben Steam'i silip, CS:GO'yu tekrar yükledim ama nafile. Genişletmek için tıkla... İşe yaramaması normal sorun sunucularda keşke uğraşmasaydınız. Artı 0 Eksi
Furkan_D dedi: Ben Steam'i silip, CS:GO'yu tekrar yükledim ama nafile. Genişletmek için tıkla... İşe yaramaması normal sorun sunucularda keşke uğraşmasaydınız.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 27 Aralık 2020 #13 Sorun şu anda düzeldi ben de. Kontrol edin isterseniz arkadaşlar. Artı 0 Eksi
T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #14 KlesS dedi: 22 tane "Turbox alınır mı?" İsimli konuya cevap verdim. Pullarım dökülmedi veya eklem kanseri olmadım. Sizde olmazsınız. Genişletmek için tıkla... Aynen. Artı 0 Eksi
KlesS dedi: 22 tane "Turbox alınır mı?" İsimli konuya cevap verdim. Pullarım dökülmedi veya eklem kanseri olmadım. Sizde olmazsınız. Genişletmek için tıkla... Aynen.
KS KS K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 27 Aralık 2020 #15 Furkan_D dedi: Sorun şu anda düzeldi ben de. Kontrol edin isterseniz arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Sağol. İşim bitince bakarım. İnşallah bir daha yapmaz aynı sene içinde. Artı 0 Eksi
Furkan_D dedi: Sorun şu anda düzeldi ben de. Kontrol edin isterseniz arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Sağol. İşim bitince bakarım. İnşallah bir daha yapmaz aynı sene içinde.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 27 Aralık 2020 #16 KlesS dedi: Sağ ol, işim bitince bakarım. İnşallah bir daha yapmaz aynı sene içinde. Genişletmek için tıkla... İnşallah. Artı 0 Eksi
KlesS dedi: Sağ ol, işim bitince bakarım. İnşallah bir daha yapmaz aynı sene içinde. Genişletmek için tıkla... İnşallah.
WiSo Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 748 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #17 Saat 18:00 gibi düzeldi bende. Artı 0 Eksi
forzamontial Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 881 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #18 Aynı olay bu Cuma günüde oldu. 2 el yoldaş maçı girdim hiçbir sorun yoktu. Sonra sunucular çöktü. Valvenin sunucuları kötü zaten. Artı 0 Eksi
Aynı olay bu Cuma günüde oldu. 2 el yoldaş maçı girdim hiçbir sorun yoktu. Sonra sunucular çöktü. Valvenin sunucuları kötü zaten.