- Makaleler
- 2
Aim'i geliştirmek istiyorum, rütbem güzide, faydalı haritaları paylaşın hepimiz faydalanalım.
Aim Lab indirdim ama sensivity ayarını CS:GO ile eşitleyemedim. Tam ayar tutmuyor onu nasıl hallediyorsunuz?
Çok teşekkür ederim.![]()
Aim Lab Mouse Sensitivity Converter Calculator: Easy to Use & Free | Aiming.Pro Aim Trainer
Easily convert mouse sensitivity for Aim Lab. Our sensitivity calculator allows you to quick match sensitivity between games for free.aiming.pro
Convert from : CS:GO | Convert to : Aim Lab yapın hocam.
![]()
Aim Lab Mouse Sensitivity Converter Calculator: Easy to Use & Free | Aiming.Pro Aim Trainer
Easily convert mouse sensitivity for Aim Lab. Our sensitivity calculator allows you to quick match sensitivity between games for free.aiming.pro
Convert from : CS:GO | Convert to : Aim Lab yapın hocam.
Hocam aşağıda "Show Advanced" olacak ona basın Mouse DPI ayarınız neyse onu yazın.Çok teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 1755583
CS:Go'da 1.57 oynuyorum, Aim Lab'da 0.6908 yap diyor. Yaptım ama aşırı yavaş. Nasıl olacak?
Hocam aşağıda "Show Advanced" olacak ona basın Mouse DPI ayarınız neyse onu yazın.
Eki Görüntüle 1755586
+1 ekleyin o zaman hocam. Geçen değişiyordu DPI değiştirince bozulmuş herhalde veya başka siteydi.Eki Görüntüle 1755807
Mouse Logitec M165 1000 DPİ. 1000 yazdım ama değişmedi. Birkaç defa değiştirdim olmadı.
Bir de siz deneyin bakalım, CS:GO 1.57 / 1000 DPİ
Tamam çok teşekkür ederim+1 ekleyin o zaman hocam. Geçen değişiyordu DPI değiştirince bozulmuş herhalde veya başka siteydi.
Ekledim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.