CS:GO aim nasıl kasılır?

Sorum başlıkta.

Atölye haritalarından Crosshair haritasında her gün 3 saat antrenman yap 1 hafta sonra fişeksin ama hızlı hızlı öldür botları ben 4 saat Crosshair haritasında çalışıp mm giriyordum kill 40-50 aşağısı gelmiyordu her maç Win hileciler dışında.

Atölye haritalarından Crosshair haritasında her gün 3 saat antrenman yap 1 hafta sonra fişeksin ama hızlı hızlı öldür botları ben 4 saat Crosshair haritasında çalışıp mm giriyordum kill 40-50 aşağısı gelmiyordu her maç Win hileciler dışında.

Vallahi hocam konu-dışı ama. Maç için 4 saatlik ısınma gerçekten takdire şayan bir şey diye düşünüyorum herkes o kadar vakit veremez.

Hard oynayan oyuncuların oynadığı topluluk sunucularına gir. Bir hafta boyunca orada oyna mutemelen her seferinde öleceksin ve hiç kill alamayacaksın. Sonra basit eğlenceye gir bütün maçlarda birinci oluyorsun.

Tecrübeyle sabittir artık o hard sunucularda da rahatça oynayabiliyorum. Köreldiğin zaman hard sunucularda talim yapmanı tavsiye ederim. Gerçek rakip olmadığı sürece antrenmanların bir işe yarayacağını sanmıyorum.

Sensitivity ayarı çok önemli o ayarı düzgün yapıp bot vurmak olay aslında. Beyin kası olacak bir zaman sonra sensitivity ayarını bulduktan sonra bir daha kesinlikle değiştirme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı