CS:GO aimim nasıl?

İnşallah yemessin hocam :( ben de çok iyi oynuyorum cs:go'yu karşısı hile deyip reportluyor, ban yemessiniz ama güven faktörünüze etki edip karşınıza reportlanan kişiler gelebilir ve böylece karşınıza hile gelme olasılığı biraz artar, umarım cs 2 çıkınca hile koruması çok iyi olur da rahatlarız be.
Güven Faktörü report yüzünden çok fazla düşmüyor hocam eğer hile kullanırsanız ban yemeseniz bile VAC 3. parti yazılımı algılayıp güven faktörünüzü sıfırlıyor.

Bende bu durumdan korkuyorum. Hatta bu yüzden geçen günlerde video kaydı almak ov banı açtırmaya yardımcı olur mu tarzında bir konu açmıştım ama cevap gelmedi. XP için çok fazla unranked yoldaş oynuyorum. Tahmin edebileceğiniz gibi unranked olunca millet hem ciddi oynamıyor hem de iyi oynayanlar yok. O yüzden smoke atıp sese göre adam vuruyorum sürekli. Bu yüzden banlamaktan korkuyorum.

Yok hile kullanmam zaten :)

Yüksekti hocam güven faktörüm.

Hocam 3. parti bir yazılımı oyuna inject etmezseniz ban yemezsiniz VAC tüm hilecileri yakalayamasa da haksız yere ban attığını bugüne kadar hiç görmedim.

Bende bu durumdan korkuyorum. Hatta bu yüzden geçen günlerde video kaydı almak ov banı açtırmaya yardımcı olur mu tarzında bir konu açmıştım ama cevap gelmedi. XP için çok fazla unranked yoldaş oynuyorum. Tahmin edebileceğiniz gibi unranked olunca millet hem ciddi oynamıyor hem de iyi oynayanlar yok. O yüzden smoke atıp sese göre adam vuruyorum sürekli. Bu yüzden banlamaktan korkuyorum.

Video kaydında hileyi gizleyebilirsiniz hocam bu yüzden hiçbir faydası olmaz.

Video kaydında hileyi gizleyebilirsiniz hocam bu yüzden hiçbir faydası olmaz.

Nasıl gizleyebilirim ki hocam öyle bir özellik mi var? Bu arada bahsettiğim olay bu;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok fazla bu şekilde sese göre oynayıp adam vuruyorum. Her defasında da chatten beni raporladıklarını söylüyorlar. +150Win nova adamın oyun bilgisizliği korkutuyor işte.

Nasıl gizleyebilirim ki hocam öyle bir özellik mi var? Bu arada bahsettiğim olay bu;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çok fazla bu şekilde sese göre oynayıp adam vuruyorum. Her defasında da chatten beni raporladıklarını söylüyorlar. +150Win nova adamın oyun bilgisizliği korkutuyor işte.

Videoda da gördüğün gibi hocam bazı yayıncılar hile kullanıyor ve bunu yayın ekranından gizleyebiliyorlar. Bu ablamız ise o işi çok başaramamış ve hilesini gösteriyor. Yani anlayacağın hileyi video kaydında gizlemek çok kolay böyle yayın bile yapıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı