CS:GO aimim nasıl?

İnşallah yemessin hocam :( ben de çok iyi oynuyorum CS:GO'yu karşısı hile deyip reportluyor, ban yemessiniz ama güven faktörünüze etki edip karşınıza reportlanan kişiler gelebilir ve böylece karşınıza hile gelme olasılığı biraz artar, umarım CS 2 çıkınca hile koruması çok iyi olur da rahatlarız be.

Yav kime göre neye göre iyi oynadığını iddia ediyorsun? Oyun çöp yetenek gerektirmiyor saçma sapan mekanikleri olan zaman kaybı oyun işsiz gibi 24 saat yok CS:GO'da nasıl para kazanırım, yok yanlışlıkla ban yedim nasıl açarım yok aimim iyi mi yok CS:GO... bilmem ne. Saçma sapan çöp oyun işte, kafayı yemişsiniz saçma sapan PC oyunuyla, hayatınız yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yav kime göre neye göre iyi oynadığını iddia ediyorsun? Oyun çöp yetenek gerektirmiyor saçma sapan mekanikleri olan zaman kaybı oyun işsiz gibi 24 saat yok CS:GO'da nasıl para kazanırım, yok yanlışlıkla ban yedim nasıl açarım yok aimim iyi mi yok CS:GO... Bilmem ne saçma sapan çöp oyun işte kafayı yemişsiniz saçma sapan PC oyunuyla hayatınız yok.

Bir sorunun mu var dostum niye bir anda çıkışıyorsun.
 
Ben Mirage de dürbün açmadan penceredeki adamı duvar arkası vurdum ban yemedim 2 defa bir de şansa bala değmez diye sıkıştım yani ban yemezsin.
 
Dostum zaten overwatch şimdilik kapalı kimse yapamıyor. Cs2 duyurulduğunda kapatmışlardı çıkana kadar açacaklarını düşünmüyorum.
 
Hocam bence güzel oynuyorsunuz. Karşı takımda yetenekli biri görünce hemen hileci muamelesi yapılıyor. Ama pek bir şey olmaz bence. Overwatch zaten şu anda kapalı.
 
Eskiden dediğinizin ne kadar eskiden olduğunada bağlı, şimdi ow ban yemek için 30-40 kişinin sizi izleyip hile diye işaretlemesi gerekiyor ve bu CS'nin şu zamanında çok zor.

Hayır hocam benim kuzenim de hilesiz oynuyor ama ban yedi ama zaten kendisi eskiden esporcularla falan oynuordu şu an yeni hesap açıp giriyor 1 haftaya banlanıyor
 
Karşı takım hile deyip durdu ama normal vurdum diye düşünüyorum. Ban yemem değil mi? Eskiden ov ban yediğim için tedirgin oldumda.
Google Drive: Sign-in
İki dosyayı da csgo/replays kısmına atmanız yetecektir.

Hocam yani bakılınca çok da hile gibi durmuyor ban yemeniz, insanların benim gibi kötü aime, reflekse... Sahip olmalarından dolayı sizi "Ya bu adam hile yani benim o kadar özel ekipmanım var ama hala vuramıyorum." derler. Bu normaldir hile yemezsiniz inşallah. Vallahi ben genelde çok kötü oynadığım için Valorant'ta ya hakaret ya da ban alıyorum yani benim görüşüme göre ban almazsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı