1280x1024 çözünürlükte diğer standart karakterden daha büyük özellikle ct ajanları.Hocam öyle bir şey yok karaktarlerin boyutu aynı sadece görüntü olarak renk vs o tür etkenlerle vurmanıza etkisi olabilir fakat daha büyük veya daha küçük değiller.
1280x1024 çözünürlükte diğer standart karakterden daha büyük özellikle ct ajanları.Hocam öyle bir şey yok karaktarlerin boyutu aynı sadece görüntü olarak renk vs o tür etkenlerle vurmanıza etkisi olabilir fakat daha büyük veya daha küçük değiller.
Ajanla alakası yok bunun.1280x1024 çözünürlükte diğer standart karakterden daha büyük özellikle ct ajanları.
1280x1024 çözünürlükte diğer standart karakterden daha büyük özellikle ct ajanları.
Ajan çok daha havalı bence, ayrıca eldivene para veriyorsan kollara para da verirsin. Ayrıca Source 2'de ayaklar gözüküyor. Ajan fiyatları da artıyor.
Alın, ben ajanlarımı seviyorum.Evet aslında o yüzden ajan almak istiyorum ve aldığım ajanın sesleri falan daha havalı.
Hocam öyle bir şey yok size öyle gelebilir fakat aynılar.
Ajan boş bence, rakibin ve takım arkadaşların görüyor ama sen göremiyorsun sonuçta. Üstelik sadece bir tarafta kullanacaksınız ve dediğiniz AK-47 skini cidden güzel. AK-47 Anubis'in lejyonu alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.