CS:GO Akıcı değil

Daha fazla  
CS:GO'da takılma sorunu yaşıyorum. Takılma derken bariz bir takılma yok aslında, oyun akıcı değil. Bir objeye odaklanıp sağ sol yapınca o objenin resmen kastığını görebiliyorum. FSP 300'lerde gezmesine rağmen oyun akıcı gelmiyor. Bu sorunu disconnect atıp tekrar bağlandığımda yaşamıyorum. Son güncellemeden sonra böyle oldu. Dikkat ediyorum birçok kullanıcı bu sorunu yaşıyor fakat farkında değiller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes farkında ama buna yapılacak bir şey yok şu an(En azından ben bir çözüm bulamadım). FPS sıkıntısı yok ping sıkıntısı yok ama takılıyor. Takılma anında eğer net grafik kısmını açık bırakıp bakarsan orada takılma anında "var" olarak belirtilen ibarede anlık yükselme oluyor. Bunun sistem ile ilgili değil de CS:GO'nun sunucularından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Her iki sistemimde de aynı sorun yaşanıyor.

GTX 1050 Ti kullanıyorum aynı sorun bende de var. GTA 5 100-120 - LOL 150-160 FPS olmasına rağmen takılmalar oluyor‚ internetten biraz araştırdım ve bu olaya screen tearing (ekran yırtılması) deniyormuş. Monitörden veya ekran kartından dolayı gerçekleşiyormuş bu sorun ve oyunda v-Sync ayarını açınca düzeleceğini de söylüyor ama v-Sync 60 FPS'e sabitlediği için ben kullanmak istemiyorum açıkçası. Ekran kartı Driver'im güncel ve bende her oyunda var‚ bir çözümü olması lazım.

Merhaba ilk önce yüzdeler içinde temp normal temp vs. temizlikleri yaptınmı onu soracağım yapmadıysan yapmanı önemle rica ederim birde bilgisayarına virüs taraması yap 300 fps oynarsın bazen kasmanın bellek tüketen virüsler olabilir ve son olarak avast kullanma ramini yer.

Konsol üzerinde fps_max 0 veya fps_max 300 kodlarını kullanarak sırayla test edin. Eskiden fazla FPS'den dolayı mouse takılmaları yaşıyordum, belki bu şekilde sorunun çözülür.

Olmazsa bir de görev yöneticisinden "Ayrıntılar" sekmesine gelerek csgo.exe adlı uygulamaya sağ tıkla ve öncelik ayarla bölümünden "Gerçek zamanda"yı seç.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı