CS:GO akıcılık sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

EMREERGÜN48

Hectopat
Öncelikle hepinize merhabalar.

Sistemim: Windows 10

Galax GTX1050 Ti

Intel Pentium G4560

8 GB RAM

259 GB HDD

75 HZ 1 ms AOC monitör

Arkadaşlar değerlerim bu şekilde fakat oyun akıcı değil yani kasıyormuş gibi hissediyorum. Bilgisayarın 75 Hz'de olduğuna eminim, FPS bazen 200'lerde bazen 100'lerde geziyor. Bunun sorunu çözebilirseniz çok sevinirim, uzun zamandır bu sorunu çekiyorum, doğru düzgün oyun oynayamıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

1586521379386.png

Bütçeniz varsa önerim:
Şimdi SSD alınca bu HDD yi sökeceğim demi HDD ye ihtiyacım kalmayacak ?

Hocam bilgisayar yavaş açılsın sorun değil oyunum kasmasın yeter bana :D
HDD kalabilir. Depolama birimi olarak kullanırsınız. Windowsu ve oyunlarınızı SSD'ye kurmanız gerekir. Bilgisayar açılış hızı sadece performans farkına bariz bir örnek. HDD alınmaz bu devirde sistemde SSD yoksa. (SSD'ye takviye amaçlı alınabilir)

Hocam biraz pahalı bu :D başka var mı öneriniz 200-300 arası
Şimdi SSD alınca bu HDD yi sökeceğim demi HDD ye ihtiyacım kalmayacak ?
Bütçeniz varsa önerim:

HDD kalabilir. Depolama birimi olarak kullanırsınız. Windowsu ve oyunlarınızı SSD'ye kurmanız gerekir. Bilgisayar açılış hızı sadece performans farkına bariz bir örnek. HDD alınmaz bu devirde SSD yoksa.
Tamamdır sağolun
Bilgisayarımda tek bir hdd bağlama bölümü var ama hdd yerine ssdyi bağlayınca hddyi bağlayabileceğim yer kalmayacak

Bilgisayarımda tek bir hdd bağlama bölümü var ama hdd yerine ssdyi bağlayınca hddyi bağlayabileceğim yer kalmayacak
Anakartınızda 4 tane SATA III portu var. Kasanızda yer vardır iyice kontrol edin bence.

Anakartınızda 4 tane SATA III portu var. Kasanızda yer vardır iyice kontrol edin bence.

Hocam söylediklerinden sonra youtube de hdd sağlık ölçme diye bir video gördüm tıkladım ve hddmin sağlık durumu bu şekilde sorunsuz çıktı ?

sorun tam olarak nerede yardımcı olur musunuz lütfen çok sıkıldım bu durumdan
1586535159969.png

Hocam söylediklerinden sonra youtube de hdd sağlık ölçme diye bir video gördüm tıkladım ve hddmin sağlık durumu bu şekilde sorunsuz çıktı ?

sorun tam olarak nerede yardımcı olur musunuz lütfen çok sıkıldım bu durumdan
Eki Görüntüle 532497
Bad Sector testi yapın. Bad Sector varsa sıkıntılı demektir. Ayrıca tamamen sorunsuz bile olsa SATA II sonuçta.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı