berkaysvc Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 129 Çözümler 1 8 Ocak 2021 #1 CS:GO'da Alt+Tab yapınca sorunsuz hızlı şekilde masaüstüne dönebiliyorum fakat oyuna girerken oyun açılmıyor. Masaüstünde kalıyor ve görev çubuğunda CS:GO simgesi gidiyor kapanıyor. Dosyalar doğrulandı peki nedir bu sorun? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2021
CS:GO'da Alt+Tab yapınca sorunsuz hızlı şekilde masaüstüne dönebiliyorum fakat oyuna girerken oyun açılmıyor. Masaüstünde kalıyor ve görev çubuğunda CS:GO simgesi gidiyor kapanıyor. Dosyalar doğrulandı peki nedir bu sorun?
3 391039 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Ocak 2021 #2 Hile koruma sistemi olabilir. Artı -1 Eksi
E EQUARIA Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 2.533 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği 8 Ocak 2021 #3 391039 dedi: Hile koruma sistemi olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam yüzlerce kez online derslere vs. bağlanmak için alt tab attım hala da atıyorum yok öyle bir şey sisteminizden kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
391039 dedi: Hile koruma sistemi olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam yüzlerce kez online derslere vs. bağlanmak için alt tab attım hala da atıyorum yok öyle bir şey sisteminizden kaynaklı olabilir.
3 391039 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Ocak 2021 #4 EQUARIA dedi: Hocam yüzlerce kez Online derslere vs. bağlanmak için Alt Tab attım hala da atıyorum yok öyle bir şey sisteminizden kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben ondan mı bahsediyorum? Valve CS:GO için sistemini güncelliyor olabilir. Çok fazla eleştiri geliyor. Webtekno bile videosunu yaptı. Artı 0 Eksi
EQUARIA dedi: Hocam yüzlerce kez Online derslere vs. bağlanmak için Alt Tab attım hala da atıyorum yok öyle bir şey sisteminizden kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben ondan mı bahsediyorum? Valve CS:GO için sistemini güncelliyor olabilir. Çok fazla eleştiri geliyor. Webtekno bile videosunu yaptı.