Çözüldü CS:GO Alt+Tab'dan sonra oyun kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Abdullah Solmaz

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sabah 11.30 sularinda PC'yi actim. CS:GO'yu actim ve guncelleme yapti. Actim oyunu. Sonra Alt+Tab attim ve you tube girdim. Sonra tekrar CS:GO'yu actigimda kendi kendine kapandi. Tekrar tekrar denedim emin olmak adina. Ayar kaydedince veya Alt+Tab atinca kapaniyor. Dosyalari dogrulattim. CFG yi sildim. Ama olmadi. Ne yapabilirim?

Çözüm
Sabah 11.30 sularinda PC'yi açtım. CS:GO'yu açtım ve guncelleme yapti. Açtım oyunu. Sonra Alt+Tab attim ve you tube girdim. Sonra tekrar CS:GO'yu actigimda kendi kendine kapandi. Tekrar tekrar denedim emin olmak adina. Ayar kaydedince veya Alt+Tab atinca kapaniyor. Dosyalari dogrulattim. CFG yi sildim. Ama olmadi. Ne yapabilirim?

Aynısı bende de oluyordu. FPS videolarından falan bazı başlatma seçeneklerınde değişiklik yapmıstım. -D3D9EX böyleydi. Ben: -DisaBLE_D3D9EX yapmısım. Bu yüzden oluyormus. DISABLE_ sildim düzeldi.
Sabah 11.30 sularinda PC'yi actim. CS:GO'yu actim ve guncelleme yapti. Actim oyunu. Sonra Alt+Tab attim ve you tube girdim. Sonra tekrar CS:GO'yu actigimda kendi kendine kapandi. Tekrar tekrar denedim emin olmak adina. Ayar kaydedince veya Alt+Tab atinca kapaniyor. Dosyalari dogrulattim. CFG yi sildim. Ama olmadi. Ne yapabilirim?
Alt+Tab yapmayın o zaman? Eğer iyi bir SSD yoksa zaten önerilmez.

Çok basit bir oyun bile olsa böyle arka alt tab yapmak doğru birşey değil. Yapılması gereken şey ya kapatıp cikmak ya da oyun sırasında başka bir şeye girmemek

Alt Tab'ı oyunlarda sık sık kullanıyorsan oyunu fullscreen[tam ekran] değil fullscreen(Borderless)[tam ekran(çerçevesiz)] modunda çalıştırman daha sağlıklı olur. Bu sayede gördüğün şeyde hiçbir şey değişmeyecek, fakat alt tab atarken sanki normal bir programı alta atıyormuşsun gibi anında alta atıp yukarı çıkartabileceksin. Borderless kullanmanın tek sorunu sistemi biraz daha fazla yoruyor olması. Yani bunun için birkaç FPS kaybedebilirsin.

Alt Tab'ı oyunlarda sık sık kullanıyorsan oyunu fullscreen[tam ekran] değil fullscreen(borderless)[tam ekran(çerçevesiz)] modunda çalıştırman daha sağlıklı olur. Bu sayede gördüğün şeyde hiçbir şey değişmeyecek, fakat Alt Tab atarken sanki normal bir programı alta atıyormuşsun gibi anında alta atıp yukarı çıkartabileceksin. Borderless kullanmanın tek sorunu sistemi biraz daha fazla yoruyor olması. Yani bunun için birkaç FPS kaybedebilirsin.

Merhaba, aynı sorunu bende yaşıyorum. Fullscreen borderless yaptığımda düzeliyor fakat istediğim çözünürlükte oynayamıyorum.

Merhaba, aynı sorunu bende yaşıyorum. Fullscreen borderless yaptığımda düzeliyor fakat istediğim çözünürlükte oynayamıyorum.
Bilgisayarının kendi çözünürlüğünü değiştirdiğinde oyundaki de ona senkronize olur.
Alt Tab'ı oyunlarda sık sık kullanıyorsan oyunu fullscreen[tam ekran] değil fullscreen(Borderless)[tam ekran(çerçevesiz)] modunda çalıştırman daha sağlıklı olur. Bu sayede gördüğün şeyde hiçbir şey değişmeyecek, fakat alt tab atarken sanki normal bir programı alta atıyormuşsun gibi anında alta atıp yukarı çıkartabileceksin. Borderless kullanmanın tek sorunu sistemi biraz daha fazla yoruyor olması. Yani bunun için birkaç FPS kaybedebilirsin.
Yaptım olmadı aynı şekilde kapanıyor. Oyunun başlatma seçeneklerine bi videoda gördüğüm kodları girdim fps artışı için. ondan sonra böyle oldu. çözebilen var mı?

Bilgisayarının kendi çözünürlüğünü değiştirdiğinde oyundaki de ona senkronize olur.

Yaptım olmadı aynı şekilde kapanıyor. Oyunun başlatma seçeneklerine bir videoda gördüğüm kodları girdim FPS artışı için. Ondan sonra böyle oldu. Çözebilen var mı?

Bende FPS artışı videosu baktım sonrasında böyle oldu. Keşke başta yedek alsaydım şimdi yaptığım ayarları arıyorum saçma durduk yere uğraştığım şeylere bak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı