Çözüldü CS:GO Alt+Tab'dan sonra oyun kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
2
Yer
Salihli/Manisa
Daha fazla  
Oyunu oynuyorum sıkıntısız bir şekilde. Sonra Discord'a vb. girmek için alt tab atıyorum, normal şekilde diğer pencere açılıyor fakat tekrardan CS:GO'ya girmek istediğimde oyun kapanıyor. 128 GB SSD'im var fakat oyun HDD'ye kurulu. Aynı şeyi forumda başka bir arkadaş daha yaşamış, çok sinir oldum bu duruma.

Laptop: MSI GV72 8RC 028TR
Ekran kartı: GTX 1050
İşlemci: i7 8750H
RAM: 8 GB MHz'ini bilmiyorum.

Çözüm
Son güncelleme ile arka planda herhangi bir uygulama açık ise oyunu açmadığı söylenmişti bir konuda. Bu yüzden sorun yaşıyor olabilirsin. Önce Discord açarak girmeyi dener misin? Eğer yine giremezsen sorunun bundan kaynaklı olabilir.
Anlamadım hocam Discord'u açıcam önce sonra mı oyuna giricem? Öyleyse zaten öyle yapıyorum, ki zaten sadece discord değil Opera'dayım mesela CS'de alt tab attım sonra Opera'dan tekrardan CS'ye girerken de oluyor.
Ben sorunumu şöyle çözdüm: CS:GO'nun başlatma seçeneklerinde "d3d9ex" ile ilgili bir kod vardı. O kodu silince sorunum çözüldü. Eğer siz de bu sorunla karşı karşıya kalırsanız başlatma seçeneklerinizi kontrol edin.
Steam'den dosya bütünlüğünü sorgulayıp dene. O da olmaz ise Win + Tab yap öyle de kapanıyor mu?

Son güncelleme ile arka planda herhangi bir uygulama açık ise oyunu açmadığı söylenmişti bir konuda. Bu yüzden sorun yaşıyor olabilirsin. Önce Discord açarak girmeyi dener misin? Eğer yine giremezsen sorunun bundan kaynaklı olabilir.

Anlamadım hocam Discord'u açıcam önce sonra mı oyuna giricem? Öyleyse zaten öyle yapıyorum, ki zaten sadece discord değil Opera'dayım mesela CS'de alt tab attım sonra Opera'dan tekrardan CS'ye girerken de oluyor.
Ben sorunumu şöyle çözdüm: CS:GO'nun başlatma seçeneklerinde "d3d9ex" ile ilgili bir kod vardı. O kodu silince sorunum çözüldü. Eğer siz de bu sorunla karşı karşıya kalırsanız başlatma seçeneklerinizi kontrol edin.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı