Çözüldü CS GO Ani FPS Düşüşleri

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MeteCeylan

Hectopat
Daha fazla  
Sorunum CS GO oynarken oluyor, başka bir oyun denemedim. Öncelikle ayarlarım tamamıyla en dusukte. Ekran kartım maksımum performansa ayarlı durumda. Fakat buna rağmen ara sıra FPS dusmeleri oluyor. Normalde 180-150 FPS alırken laptopumdan fan sesi geliyor ve FPS'im 40-50 hatta bazen 30'a bile dusuyor. Ben de bunun ısınmadan olabılecegını dusundum. Fakat duzenlı bir şekilde FPS dususleri yasıyorum.Yani FPS dustukten 10 sanıye sonra duzelıyor. Bir süre sonra tekrar 10 saniye boyunca dusuyor. Bir videoda öğrendigim bilgiye göre mantıksal işlemci sayısını CS GO'ya odaklayabılıyormusuz. 8 oldugunu ogrendım ve dedıgını yaptım fakat ne yaparsam yapiyim aynı düşüşler yaşanıyor. Şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır değil. Sanırım açmam gerekiyor. İnternet'e yazdığımda iyi bir şey gibi geldi. Nasıl açabilirim?

Son düzenleme:
Nvidia denetim masasına giriyorum. Solda bir görev seçin yazıyor ve altında 3 tane seçenek var. Mesela birisi ''Görüntü ayarlarını ön ayarla yap''. Fakat G-Sync ile ilgili bir şey göremedim.

Monitörünüzün G-Sync desteklediğine emin misiniz?
Bu arada FPS düşüşü yaşadığınız sıradaki sıcaklık değerlerini paylaşabilir misiniz?

Dizüstü bilgisayarınız Windows 10 ise Xbox DVR açık olabilir onu kapatmanız sorunu çözer eğer açık ise kapatmanıza yardımcı olabilirim.

Monitörünüzün G-Sync desteklediğine emin misiniz?
Bu arada FPS düşüşü yaşadığınız sıradaki sıcaklık değerlerini paylaşabilir misiniz?
Monitörümün onu destekleyip desteklemediğini bilmiyorum. Generic PnP monitör yazıyor ve malesef şu anda sıcaklık ölçme imkanım yok.

Dizüstü bilgisayarınız Windows 10 ise Xbox DVR açık olabilir onu kapatmanız sorunu çözer eğer açık ise kapatmanıza yardımcı olabilirim.
Onu zaten kapatmıştım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı