CS:GO Ani Takılma Sorunu

Dostum problemin düzeldimi? Bilgilendirirsen mutlu oluruz
Eki Görüntüle 445658

Görüntü ayarlarını resimdeki gibi yaparsan oyunu hem akıcı hem yüksek fps te oynamış olursun. Ben bir tek Shader Detayını yüksekte tutuyorum oda silahların parlaması için.

Kullandığım Başlatma Seçenekleri;
-high -nojoy -novid +mat_queue_mode -2 -threads 8 -ticrate 128 -nod3d9ex -nod3d9ex1 +cl_forcepreload 1
Teşekkürler

Ben bu sorunu 1aydır çözmeye çalışıyorum 9600k işlemci z390 mortar anakart 1660ti ekran kartım var 4aylık sistem 500 600fps alıyorum fakat drop yiyorum her yöntemi denedim aklınıza gelecek herşeyi kafaya takmayın bu sorun oyunla ilgili çoğu herkezde oluyor.

Bende takılma oluyordu. Dediğiniz ayarları yapmama rağmen takılma geçmedi, bilgisayarım daha 3 aylık Monster Abra A7 i5 10 nesil işlemci GTX1650 8 GB RAM var ona rağmen takılmaya devam ediyor.
takılma sorunu vardı dediğinizi yaptım ama takılma sorunu geçmedi i5 10 nesil işlemci gtx1650 ve 8gb ram var

Birçok sistem kullandım ve bu takılma sorunu hep Intel işlemci kullandığım zamanlarda başıma geldi ekran kartı olarak AMD ve NVIDIA'da denedim ama işlemci hep Intel iken oldu.

Bende takılma oluyordu. Dediğiniz ayarları yapmama rağmen takılma geçmedi, bilgisayarım daha 3 aylık Monster Abra A7 i5 10 nesil işlemci GTX1650 8 GB RAM var ona rağmen takılmaya devam ediyor.
takılma sorunu vardı dediğinizi yaptım ama takılma sorunu geçmedi i5 10 nesil işlemci gtx1650 ve 8gb ram var
Sorunu çözebildin mi hocam 1650ti var bende de, aynı sorun bende de var

Hayırlı akşamlar bu sıkıntıyı bende oyun başlarında bazen yaşıyorum dediğiniz ayarları denedikten sonra tekrar buraya yazacağım.

GTX 1660 Super.
Ryzen 5 2600.
16 GB RAM.
480 SSD curcial

RAM'leri yeni aldım format atmam gerekir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı