Schlitar Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #1 Bir ay öncesine kadar hiçbir şey yokken şimdi durduk yere 90'dan 30'a falan düşüyor ve adam vuramıyorum bunun sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2020
Bir ay öncesine kadar hiçbir şey yokken şimdi durduk yere 90'dan 30'a falan düşüyor ve adam vuramıyorum bunun sebebi nedir?
şafak bilgin Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 433 Çözümler 1 24 Temmuz 2020 #2 Sanırım yazılımsal bir sorun cs den kaynaklı bir video izlerken rastlamıştım. Dedigim şey sadece bir Varsayım. Ama düzeleceğini söylüyorlardı . Artı 0 Eksi
Sanırım yazılımsal bir sorun cs den kaynaklı bir video izlerken rastlamıştım. Dedigim şey sadece bir Varsayım. Ama düzeleceğini söylüyorlardı .
ixdrone Decipat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 700 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi / Oyun geliştirici 24 Temmuz 2020 #3 Boş alana bakarken yüksek, başka oyuncular ekrana girince düşük gibi bir durum söz konusu mu? Artı 0 Eksi
KS KS Schlitar Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 228 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #4 ixdrone dedi: Boş alana bakarken yüksek, başka oyuncular ekrana girince düşük gibi bir durum söz konusu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır bazen adamlar varken de yüksek ama bazen düşük göklere bakarken bile düşük olabiliyor. Artı 0 Eksi
ixdrone dedi: Boş alana bakarken yüksek, başka oyuncular ekrana girince düşük gibi bir durum söz konusu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır bazen adamlar varken de yüksek ama bazen düşük göklere bakarken bile düşük olabiliyor.