CS:GO anlık FPS düşmesi

Yer
Pendik, İstanbul
Merhaba,

başlıktan anlaşılacağı gibi oyunda FPS'im 200 civarında seyrederken aniden 60'a düşüyor ve geri yükseliyor. Bilgisayarıma format attım. Tüm sürücüleri Driver Booster ile güncelledim. Acaba arkadaşlar sıkıntı toz ile ilgili olabilir mi ? Yaklaşık 1 sene boyunca bilgisayarımın tozunu hiç temizlemedim. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle Bilgisayarınızın fan gibi parçalarını temiz tutmanızı öneririm. İşlemcinizin termal macununu yenileyebilirsiniz. FPS Drop için ise bilgisayar özelliklerinize ihtiyacımız var. PC Özelliklerinizi yazar mısınız?

Merhaba,

başlıktan anlaşılacağı gibi oyunda FPS'im 200 civarında seyrederken aniden 60'a düşüyor ve geri yükseliyor. Bilgisayarıma format attım. Tüm sürücüleri Driver Booster ile güncelledim. Acaba arkadaşlar sıkıntı toz ile ilgili olabilir mi ? Yaklaşık 1 sene boyunca bilgisayarımın tozunu hiç temizlemedim. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
Sistemini yazar mısın ?

Merhaba,

En temizi İşlemcini çıkart ve güzel bir marka termal macun al 25 26 tl civarı bişey iyi markalar termal macunu sür sürmeden önce kolanyalı bez peçete vb. bir şeyle orayı temizle sonra sür ve 5 dk kurumasını bekleyip tak daha sonra işlemci fanı kasa fanları vb. çıkart ve suyla güzelce temizle. Ekran kartını da çıkartıp fanını kulak çubuğu vb. yardımıyla temizle. En son kasanın içine genel olarak süpürge ile son güçle süpür ve temizle. Daha sonra bilgisayarındaki bütün güncellemeleri kontrol et. Olmazsa oyunun yedeğini alıp silip bir daha yükle. Şimdiden kolay gelsin inşallah düzelir.

Oyun içi CPU, GPU, Bellek kullanım ve sıcaklık değerlerinin ekran görüntülerini çekin.
MSI Afterburner OSD Gösterge Rehberi - Technopat
Ekran görüntülerini boyutu 1 MB geçerse bağlantıdaki yazılım ile küçültüp foruma yükleyin.
Resim Sıkıştırma ve Çözünürlük Düşürme Rehberi

Ayriyeten Sistem özelliklerinizi ve oyun için ping değerlerinizi söyleyin.
Driver Booster gibi yazılımları kullanmayın. Sürücülerini Windows Update, Anakart sitesi gibi yerlerden güncelleyin.
Sürücüler

Merhaba Driver Booster ile sürücü güncellemek yerine orijinal sitesinden orijinal sürücüleri indirmeniz yararınıza olacaktır. FPS drop sadece CS:GO'da mı oluyor? Eğer öyleyse CS:GO ayarlarında çoklu cpu kullanmını kapatmanı ve öyle denemeni rica edeceğim. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı