Ata Kemal Özbasan Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 422 18 Haziran 2020 #1 Bilgisayarı yeni aldım, masaüstü, 1 hafta oldu. CS:GO'da 250-300 arası FPS alırken saliselik 60'a düşüyor ve bu durum canımı sıkmaya başladı. Sorun ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2020
Bilgisayarı yeni aldım, masaüstü, 1 hafta oldu. CS:GO'da 250-300 arası FPS alırken saliselik 60'a düşüyor ve bu durum canımı sıkmaya başladı. Sorun ne olabilir?
hakultah Kilopat Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 81 18 Haziran 2020 #2 Ekran kartı ayarlarınız, CS:GO Steam başlatma seçenekleriniz, oyun içi ayarlarınız, Windows'un arka planında çalışan programlar... Artı 0 Eksi
Ekran kartı ayarlarınız, CS:GO Steam başlatma seçenekleriniz, oyun içi ayarlarınız, Windows'un arka planında çalışan programlar...
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 18 Haziran 2020 #3 hakultah dedi: Ekran kartı ayarlarınız, CS:GO Steam başlatma seçenekleriniz, oyun içi ayarlarınız, Windows'un arka planında çalışan programlar... Genişletmek için tıkla... Ek olarak HDD Artı 0 Eksi
hakultah dedi: Ekran kartı ayarlarınız, CS:GO Steam başlatma seçenekleriniz, oyun içi ayarlarınız, Windows'un arka planında çalışan programlar... Genişletmek için tıkla... Ek olarak HDD
KS KS Ata Kemal Özbasan Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 422 18 Haziran 2020 #4 HDD kullanmıyorum şu anlık sadece SSD takılı bu sorun teşkil eder mi? hakultah dedi: Ekran kartı ayarlarınız, CS:GO Steam başlatma seçenekleriniz, oyun içi ayarlarınız, Windows'un arka planında çalışan programlar... Genişletmek için tıkla... Nereden bakabilirim ekran kartım RX570 Artı 0 Eksi
HDD kullanmıyorum şu anlık sadece SSD takılı bu sorun teşkil eder mi? hakultah dedi: Ekran kartı ayarlarınız, CS:GO Steam başlatma seçenekleriniz, oyun içi ayarlarınız, Windows'un arka planında çalışan programlar... Genişletmek için tıkla... Nereden bakabilirim ekran kartım RX570
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 18 Haziran 2020 #5 Sorun teşkil etmez hatta daha iyi. Ben HDD yüzünden droplar alıyordum zamanında o yüzden ekledim. Artı 0 Eksi
hakultah Kilopat Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 81 18 Haziran 2020 #6 Radeon yazılımını yükleyip "esports" seçeneğini uygularsanız ekran kartınızını oyun için en yüksek performansa ayarlayacaktır. Artı 0 Eksi
Radeon yazılımını yükleyip "esports" seçeneğini uygularsanız ekran kartınızını oyun için en yüksek performansa ayarlayacaktır.
KS KS Ata Kemal Özbasan Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 422 20 Haziran 2020 #7 SSD dolu olduğu içinmiş çözdüm Artı 0 Eksi