CS:GO Anlık Hata Vermeden Kapanma Sorunu

Fıraan

Kilopat
Yer
Ankara/Mamak
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar iyi günler. Bundan 5 gün önce bu sorunu yaşamaya başlamştım. Dün öğlen saatlerinde format atma kararı aldım ve kurulumu gayet sağlıklı bir şekilde tamamladım, bu sorunun gideceğini tahmin etmiştim lakin her hangi bir düzelme olmadı, hatta dün akşam mavi ekran hatası ile karşı karşıya kaldım. Format adımlarımı söylemem gerekirse eğer, windows indirme aracı ile ISO dosyası indirip RUFUS yazılımı ile USB sürücüme yazdırdım. Format adımlarını tamamladım ve anakart sitesinden gerekli sürücüleri kurdum. BIOS güncellemesi dün gece geldi ve onu da yaptım. Başka harici herhangi bir driver programı güvenmediğim için kullanmadım. Bilgisayarımda Samsung 850EVO SSD kullanmaktayım ve ona da test yaptım, fotoğraf ektedir. Ayrıca denetim masası fotoğrafı da yükledim. PC bileşenlerim;
-ASUS Prime B450M-A
-Ryzen 5 2200G
-ASUS Cerberus 1050Tİ
-Samsung 850EVO SSD
-WD Blue 7200RPM HDD
-Crucial 16GB 3000Mhz RAM (8x2)
Yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• d.png
    25,1 KB · Görüntüleme: 88
  • Denetim masası.png
    29,8 KB · Görüntüleme: 86
Aynısı bana oldu, ekran kartı güncellediğim için. Geri alınca düzelmişti. Genelde CS;GO ekran kartından açılmıyor, ekran kartını kontrol etmeni öneririm.

Aynısı bana oldu, ekran kartı güncellediğim için. Geri alınca düzelmişti. Genelde CS;GO ekran kartından açılmıyor, ekran kartını kontrol etmeni öneririm.
Benimki açılma sorunu değil, oyuna giriyorum yarım saat oynuyorum ve faceit elo kasıyorum, her saniye oyun içinde benim için çok önemli oluyor ve tam smoke atıcaz giricez biryerlere oyun tak donuyor ve 3 saniyede kapanıyor. 5 gün öncesine kadar hiç böyle birşey yaşamadım.

Şimdi sana saçma gelebilir, ben ses driver güncellemeden önce banada öyle oluyordu. Donduğu zaman ses takılıyor mu peki? Örnek(Dırrrr gibi.)

Valla haklı olabilirsin. Zaten mavi ekran da takılıyor o ayrı birşey. Donduğunda da oyun sesi gidiyor dırr dan ziyade. Dün gece ses driver'a da geldi güncelleme. Belki de düzelmiştir.
Şimdi sana saçma gelebilir, ben ses driver güncellemeden önce banada öyle oluyordu. Donduğu zaman ses takılıyor mu peki? Örnek(Dırrrr gibi.)

Valla haklı olabilirsin. Zaten mavi ekran da takılıyor o ayrı birşey. Donduğunda da oyun sesi gidiyor dırr dan ziyade. Dün gece ses driver'a da geldi güncelleme. Belki de düzelmiştir.
Ses kartını güncelle bakalım. Eğer düzelirse bizi bilgilendir.
Oldu ise bizide bilgilendir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…