CS:GO anlık ping sıçramaları

Benim modemimin üstünde Wi-Fi simgesi var mavi. Ona basıyorum direk düzeliyor ping yükselmeleri. Evde kimse yokken de yapıyorum. Denemekten zarar gelmez, deneyin.
Benimde var bastım dün aldığımda modemi iki mod ile denedim çözülmedi hocam gerçekten bu soruna modem ayarları vs. bir çözüm herhangi birşey varsa çok sevinirim

Benimde var bastım dün aldığımda modemi iki mod ile denedim çözülmedi hocam gerçekten bu soruna modem ayarları vs. bir çözüm herhangi birşey varsa çok sevinirim
Sadece CS:GO üzerinde mi yaşıyorsunuz? Servis sağlayıcınızı arayıp sorunu belirtin. Çözüme ulaşamıyorsanız eğer sürekli rahatsız edin. Tavsiyem bu şekilde olur.

Sorunu çözdüm arkadaştan aldığım modemde sorunluymuş 0 vdsl modem ile denedim şuanda 25 35 sabit ping alıyorum sıçramada yok mükemmel bukadar düşük ping nasıl alıyorum onuda bilmiyorum fiber olmadan :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı