Nasıl kapatıyorsunuz ben de zaten Wi-Fi'ye bağlanan kimse yok birşey farkedermi ?Bağlanarak yazmışım kapatarak olacaktı.
Nasıl kapatıyorsunuz ben de zaten Wi-Fi'ye bağlanan kimse yok birşey farkedermi ?Bağlanarak yazmışım kapatarak olacaktı.
Benim modemimin üstünde Wi-Fi simgesi var mavi. Ona basıyorum direk düzeliyor ping yükselmeleri. Evde kimse yokken de yapıyorum. Denemekten zarar gelmez, deneyin.Nasıl kapatıyorsunuz ben de zaten Wi-Fi'ye bağlanan kimse yok birşey farkedermi ?
Benimde var bastım dün aldığımda modemi iki mod ile denedim çözülmedi hocam gerçekten bu soruna modem ayarları vs. bir çözüm herhangi birşey varsa çok sevinirimBenim modemimin üstünde Wi-Fi simgesi var mavi. Ona basıyorum direk düzeliyor ping yükselmeleri. Evde kimse yokken de yapıyorum. Denemekten zarar gelmez, deneyin.
Sadece CS:GO üzerinde mi yaşıyorsunuz? Servis sağlayıcınızı arayıp sorunu belirtin. Çözüme ulaşamıyorsanız eğer sürekli rahatsız edin. Tavsiyem bu şekilde olur.Benimde var bastım dün aldığımda modemi iki mod ile denedim çözülmedi hocam gerçekten bu soruna modem ayarları vs. bir çözüm herhangi birşey varsa çok sevinirim
Tüm oyunlarda bir sorun yok diyor sallıyorlar.Sadece CS:GO üzerinde mi yaşıyorsunuz? Servis sağlayıcınızı arayıp sorunu belirtin. Çözüme ulaşamıyorsanız eğer sürekli rahatsız edin. Tavsiyem bu şekilde olur.
Tüm oyunlarda sıkıntı yaşıyorum diyin o zaman.Tüm oyunlarda bir sorun yok diyor sallıyorlar.
Aynı sorunu ben yaşıyordum geçen sene, her gün arayıp müşteri hizmetlerini sert konuşuyordum, arıza kaydı falan oluşturuyoruz falan dediler sonra kendi kendine düzeldi sorun.Tüm oyunlarda bir sorun yok diyor sallıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.