CS:GO Anlık Ping Yükselme Sorunu

MkfMtr

Hectopat
Daha fazla  
Benim normalde pingim, konsola net_graph 1 yazarak baktım, 110-120 civarı ama rastgele bir şekilde birkaç saniyeliğine 300'lere kadar çıkıyor ve iniyor. Bazen çok az oluyor, bazen yaklaşık 10 saniyede bir. Bu sorunla ağustos sonlarına doğru karşılaştım. O zamandan beridir çok CS:GO oynamadığım için dikkat etmemiştim ama yeniden oynamaya başlayınca iyice canımı sıkmaya başladı. Steam'in tartışmalar kısmında interneti kablolu kullanmam gerektiğini yazmışlar ama pek faydası dokunmadı açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 80 alırken bile oynayamıyorum A'daki adama sıkıyorum mermim ulaşana kadar B'ye gidiyor adam. Neyse bağlanacağın sunucuları seçmene yarayan program vardı onu kullanarak sadece yakın çevremizdeki sunucuları seçtim işe yaramıştı. Şu an hatırlamıyorum eve gidene kadar yazan çıkmazsa bakarım.

Yanlış yazdığımı farketmemişim bir düzeltme yapayım. Modemin evdeki konumu sebebiyle kablolu kullanmam zor. Mümkünse eskisi gibi sıkıntısız kullanmak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı