CS:GO anormal ping değerleri

Makaleler
2
CS:GO'ya Hollanda VPN ile girdim daha sonrasında çıktım VPN kapattım bir daha girdim ping değerlerim sabit 80-85 fakat tracert atıyorum ve 70-72 çıkıyor.
Ve benim ortalama değerim 80-85 değildi 70-75 falandı sitelerde gördüğüm 2-3 kodu yazdım sabit 100'de kaldı. Direkt CS:GO'yu ilk indirmiş hale gelmesi için ne yapabilirim?

@Dümdüz @B 52 Stratofortress

@Yener K. @Murat5038 @Prime777 @296822

Son düzenleme:
Steam/userdata/(rastgele sayılı bir klasör vardır)/local/cfg klasörüne girin oradan config.cfg’yi silin oyun ilk haline dönecektir.

VPN kullanmayın, önermiyorum. @Emperor4231 dediğini yapın ve akabinde oyun dosya bütünlüğünü doğrulayın. Etiket için teşekkür ederim.
Hocam zaten kullanmıyorum sorun o değil.
VPN kullandım kapattım daha sonra girdim ping dehşet şekilde artmıştı sanırım beni VPN ile bağlandığım sunuculara bağlamaya çalışıyor.
Steam/userdata/(rastgele sayılı bir klasör vardır)/local/cfg klasörüne girin oradan config.cfg’yi silin oyun ilk haline dönecektir.
Şuan direk CS yi sildim birdaha yükleyeceğim cfg silinmiştir dimi?

Hocam dediğinizi yaptım yine aynı kaldı ölüm maçı giriyorum sabit 100 ping valve sunucusuna tracert atıyorum 70-74 gerçekten kafayı yiyeceğim.

@reptile

@Recep Baltaş

@262364

Son düzenleme:
Basit bir çözüm olan modemi kapatıp açmayı denediniz mi :D Belki çözebilir.
Hala aynı hocam.

1659037881620.png

Bu 70-72 falan gösterirdi 150 Ms'e fırlamış bu neden kaynaklı? @B 52 Stratofortress @Dümdüz hocam hopların isimlerinden hangi sunucuya yönlendirdiğini anlayabilir miyiz?

Son düzenleme:
Şu anda beni de 100 pingli sunuculara atıyor. Panik etmeyin normal diyebiliriz.

Evdekilerin,
Aynı ISS kullanan kullanıcıların,
Mahalledeki diğer kullanıcıların,
Oyun sunucularının,

Kullanım - doluluk oranı arttığında ping de artar.
Hocam 150 ms normal değil benim en kötü göreceğim değer 80 falan olmalı.
Normal bir değer değil bu, altyapı çalışması falan mı oluyor ki?

Şu anda beni de 100 pingli sunuculara atıyor. Panik etmeyin normal diyebiliriz.
Hocam rica etsem tracert sonucunuzu atabilir misiniz? Ve hangi İSS'yi kullanıyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı