CS:GO anormal ping değerleri

Hocam 150 ms normal değil benim en kötü göreceğim değer 80 falan olmalı.
Normal bir değer değil bu, altyapı çalışması falan mı oluyor ki?

Hocam rica etsem tracert sonucunuzu atabilir misiniz? Ve hangi ISS'yi kullanıyorsunuz?

Tracert yüklü değil. Türk Telekom kullanıyorum.

Modemi kapatınız ama en az 5dk bekleyiniz. IP adresiniz yenilenmesi için (statik IP kullanmıyorsanız.)
Bu saatler zaten Prime time yani yoğunluk olabilir. Kesin bir şey dememiz için en az 1 hafta ölçüm yapmanız gerekiyor.
Sorun şuan devam ediyor hocam. Tracert 70 ms oyuna giriyorum 93-100 ms.
Steam/userdata/(rastgele sayılı bir klasör vardır)/local/cfg klasörüne girin oradan config.cfg’yi silin oyun ilk haline dönecektir.
Bu konsola girdiğimiz kodları temizliyor mu?

Sorun şu an devam ediyor hocam. Tracert 70 ms oyuna giriyorum 93-100 ms.

Bu konsola girdiğimiz kodları temizliyor mu?

Evet. Hocam 1-2 kod ile pinginiz uçup gitmez şu anda paranoya yapıyorsunuz kendinizi. Pinginiz hep düşük olacak değil ya.

Evet. Hocam 1-2 kod ile pinginiz uçup gitmez şu anda paranoya yapıyorsunuz kendinizi. Pinginiz hep düşük olacak değil ya.
Hocam sabit 93 ping oynuyorum eskiden 70-76 MS oynardım hadi gece olsa herkes evinde olduğu için yoğunluktan dolayı normal diyeceğim sabahda oluyor.

Steam/userdata/(rastgele sayılı bir klasör vardır)/local/cfg klasörüne girin oradan config.cfg’yi silin oyun ilk haline dönecektir.
Rastgele sayılı klasöre girdikten sonra 730 nolu klasöre girip oradakini sildim doğru dimi?

Hocam sabit 93 ping oynuyorum eskiden 70-76 ms oynardım hadi gece olsa herkes evinde olduğu için yoğunluktan dolayı normal diyeceğim sabahda oluyor.

Rastgele sayılı klasöre girdikten sonra 730 nolu klasöre girip oradakini sildim doğru değil mi?

Az önde bence CS:GO maçından çıktım, pingim 1200msleri buldu. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı