CS:GO antwerp öğeleri 2022 indirimde

3.6'dan 10 tane almıştım pişmanım tüm parayı bassaydım keşke.

3.6'dan aldığım kapsülleri çoğunu pazardan sattım, elde ettiğim kar ile yaklaşık 20 tane daha kapsül aldım.

Hocam bir bitmedi indirim ne olacak bu hal.
Hocam uzun bir konu bu. Şimdi kapsüllerin miktar ve fiyatlarına bakıyorum, şaşırıyorum. Elinde tutan var mı acaba hâlâ yoksa Türk'ler kur farkından 1 kuruş falan kazanma amacı ile oyun içinden alıp pazara mı ekliyorlar acaba? Bir de kapsül yerine kasalaramı yatırım yapıldı acana? Kafam da deli sorular.

15 Ağustos'ta yeni majör açık elemeleri başlayacak. Bu kapsüller tarihteki en uzun indirimli satışta kalma özelliği taşıyan kapsüller oldu.

İndirime gireli bugün 59. Gün sanırım, bekliyoruz hocam. Bir umut belki bugün satışı biter.

Şu anda pazarda olan kapsüllerden daha çok milletin deposunda var, kimse açığa çıkarmıyor ama pazarda 200 bin adet olan kapsülden en az 500 bin adet var.

Şu anda pazarda olan kapsüllerden daha çok milletin deposunda var, kimse açığa çıkarmıyor ama pazarda 200 bin adet olan kapsülden en az 500 bin adet var.
Hocam 7 farklı kapsülü topladığımız da 2milyona yakın pazarda. Sadece efsaneler kapsülü 600.000 adet şu an. Peki sizler bu kapsüllerin 3 ay içerisinde değerleneceğini düşünüyor musunuz? Ben yatırım için almadım şahsen, öğlesine aldım toplam 50 adet kadar.

3 ay içinde değerlenmesi değil de düşmemesi için dua etmek gerekiyor Bence bu kapsülün değerlenmesi için en az 6-9 ay geçmesi gerekiyor, millet indirim bittiği zaman yoğun satış yapacak gibi gözüküyor. En mantıklı yatırım bana kalırsa pazardan ucuz kırmızı skinleri toplamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…