CS:GO arama başlatınca bilgisayar kapanıyor

Kubilay Koksal

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar dediğim gibi CS GO oyun ararken bilgisayar çat diye kapanıyor ama sadece CS GO'da oluyor başka oyunlarda olmuyor fakat bundan 2 ay önce hiçbir sıkıntı yoktu. Haziran ayında itibaren başladı bu sıkıntı, yardım eder misiniz?

Sistem: 2 GB RAM, Intel Core 2 Duo 2.20GHz, GeForce GT 210 ekran kartı.

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'iniz çok düşük ve ekran kartınız kötü. Artık oyun 4 GB RAM'de bile oyundan atabiliyor. Yüksek ihtimalle RAM dolduğu için kapanıyor bilgisayarınız.

@HumaN6161 daha yüksek grafikli birşey zaten oynayamaz o sistem ile ki o sistemin CS:GO'yu bile açması mucize. Arkadaşımda GT 420 var o bile en düşük ayarlarda 60FPS zar zor alıyor. Ayrıca yukarıda arkadaşın dediği gibi, RAM dolduğu için kapanıyor bilgisayar.

@HumaN6161 daha yüksek grafikli birşey zaten oynayamaz o sistem ile ki o sistemin CS:GO'yu bile açması mucize. Arkadaşımda GT 420 var o bile en düşük ayarlarda 60FPS zar zor alıyor. Ayrıca yukarıda arkadaşın dediği gibi, RAM dolduğu için kapanıyor bilgisayar.
Dostum benim sorma sebebim şuydu eğer daha yuksek en azından aynı grafıkte bır oyun oynuyorsa CS:GO sunda sorun olabılır ama en yuksek oynadığı oyun ise ozaman CS:GO yu kaldırmıyordur bilgisayarı bundan dolayı sormuştum. 😆

Fakat 2 ay öncesine kadar böyle bir şey yoktu yaz ayında fazla ısınmadan olabilir mi fan pislenmiş olabilir mi yani ve ben bu bilgisayar da outlast 2 yi bitirmiştim cs go da böyle bir şey olması saçma geldi

Fakat 2 ay öncesine kadar böyle bir şey yoktu yaz ayında fazla ısınmadan olabilir mi fan pislenmiş olabilir mi yani ve ben bu bilgisayar da outlast 2 yi bitirmiştim cs go da böyle bir şey olması saçma geldi

Oyuna çok fazla güncelleme geliyor, güncellemelerle sorunlar çıkabilir. Bende de şu an CS GO'da mekan başlatılıyorda kalıyor sildim oyunu. Bilgisayarınızın ısı değerlerini kontrol edin AIDA64 programıyla.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı