Çözüldü CS:GO Arc 750 ekran kartında ekranda siyah bar

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mertigga

Hectopat
Daha fazla  
Ekran Görüntüsü (3).png

Arc'a 750 ekran kartım var siyah bar sorununu nasıl çözeceğim 1280x960(4:3) alınca monitörün yanları siyah oluşuyor ekran kartı uygulamasında o ayar yok galiba bulamadım çözüm nedir? CRU ile özel çözünürlük oluşturmak istemiyorum Intel Arc grafik panelinde böyle bir ayar mevcutt mu?

Çözüm
Intel grafik kontrol merkezini indir. Ekrana gel. Sistem ayarlarını aç ve çözünürlüğü 4:3 herhangi bir şey seç. Sonra ölçeklendirme kısmında uzat de. Sistem ayarlarından tekrar 1080P'ye al ve oyuna girdiğinde siyah bar kalkmış olacak.
Intel grafik kontrol merkezini indir. Ekrana gel. Sistem ayarlarını aç ve çözünürlüğü 4:3 herhangi bir şey seç. Sonra ölçeklendirme kısmında uzat de. Sistem ayarlarından tekrar 1080P'ye al ve oyuna girdiğinde siyah bar kalkmış olacak.

Çözüm
çok teşekkür ederim oldu sayenizde :) Çok büyük dertten kurtardınız sağ olun

Bu durumda anca şöyle yapabiliriz:

Masaüstü çözünürlüğünü, CS'yi oynadığın çözünürlüğe çek. Yanlış görmediysem 1280x960 olması lazım. Ardından bu görseldeki yere, yani Özel Ölçeklendirme'ye gelip görüntüyü ekrana sığdırmaya çalış. Bakalım ekranı 16:9 mu tanıyacak yoksa çözünürlükten doyalı 4:3 olarak mı tanıyacak.

Size de aynı şekil uğraşlarınız için sağ olun :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı