CS:GO atar yapan çocuklar

Dostum, CS'nin olmazsa olmazı bu çocuklar. Engelleyin geçin. Yüksek ranklara çıkmaya çalışın ki, bir nebze de olsa düzgün insanlarla girme şansınız var. Hele Unlost'un sunucusunda çok var bu çocuklardan. Takım bulun kendinize ve takımla girmeye çalışın. Bana yapılan böyle şeyleri saysam burayı dolduramam. Alttan alıyorum ve niye böyle yapıyorsun diye düzgünce konuşunca bazıları anlıyor ve susuyorlar.
 
Rekabetçide bana hile diyen 10 yaşındaki çocuklar oyunda çok ağır küfürler ve tehtidler etti. Beni ekran görüntüleri vb var. Ailesine şikayet etmek istiyorum. Çocuğu uyarmaları için numarayı bulmanın bir yolu var mı? Yoksa diğer seçeneğim suç duyurusunda bulunmak.

Yeni nesil diye genellemek istemiyorum ama bazıları cidden terbiyesiz çocuk küfür etmek için oyuna giriyor var mı ya böyle bir şey :D.
 
Türkiye'de özellikle online oyuncu kitlesi velet. Bunlar ülkenin geleceği olacaklar (sözde)
Yazık gerçekten.
 
Türkiye'de özellikle online oyuncu kitlesi velet.
Oyuna göre değişir. Destiny 2'de tanıdığım veya tanımadığım Türk oyuncular gayet olgun davranışlar sergiliyorlardı. Oynamadım ama tahminim WoW'da falan da öyledir.
 
Arkadaşlar bende yaşı küçük bir çocukla uğraşmak istemem ama gerçekten bir insanın psikolojisini bozacak kadar küfürler tehdit ler etti en azından ailesiyle bir görüşmem anlatmam lazım anlaşamassam suç duyurusunda bulunacağım aralarından bir çocuğun yüzünün ekran görüntüsü var bir polis abimden yardım istesem bulur mu ailesinin numarasını?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı