CS:GO AWP için en iyi mapler

Bu arada saygısızlık konusunda keşke tanrı yerine god deseydim. O zaman bu kadar tepki çekmezdi muhtemelen. Ya da pro diyebilirdim o zaman hiç tepki çekmezdi. Evet benim de hatalarım var.

Bu arada saygısızlık konusunda keşke tanrı yerine god deseydim. O zaman bu kadar tepki çekmezdi muhtemelen. Ya da pro diyebilirdim o zaman hiç tepki çekmezdi. Evet benim de hatalarım var.
Pro demekte sorun yok, ama "god veya tanrı" demek cidden insanları kışkırtır brocum. Bilgin olsun.

Dostum biz senin tanrı, god, pro falan demene tepki göstermiyoruz. Daha rankın bile yok ve ben "ben çok iyiyim, mükemmelim" kafasında olduğun için tepki gösteriyoruz. Ben 3-3.5 senedir bu oyunu oynayan biri olarak çıkıp "lan ben bu oyunu 3.5 senedir oynuyorum, iyi de oynuyorum ben kendimi bu kadar övmüyorum bu kim yav" demekte çok haklıyım. Hani desen ki işte rankım LEM-Global, Faceitte şu elodayım falan filan dicem ha tamam iyi oyuncu da olmuyor işte.

Dostum biz senin tanrı, god, Pro falan demene tepki göstermiyoruz. Daha rankın bile yok ve ben "ben çok iyiyim, mükemmelim" kafasında olduğun için tepki gösteriyoruz. Ben 3-3.5 senedir bu oyunu oynayan biri olarak çıkıp "lan ben bu oyunu 3.5 senedir oynuyorum, iyi de oynuyorum ben kendimi bu kadar övmüyorum bu kim yav" demekte çok haklıyım. Hani desen ki işte rankım LEM-Global, Faceit'te şu elodayım falan falan deceğim ha tamam iyi oyuncu da olmuyor işte.

Anladım seni. Tamam o zaman yazılan haritalarda kendimi geliştirip rank kasacağım. Atıldığım rankı yollayacağım. Bir de konuyu güncelleme veya 1 2 hafta sonra bir şey yazma gibi bir olay varsa; son rankımıda paylaşırım. Ama Steam nickim gözükecek. Bu sıkıntı çünkü arkadaşlarım biliyor Steam'imi ve de dindar biri gibi gözüküyorum toplumda. Sebebi çıkarlar değil bu arada; yarın yanlış bir şey derim, evimi bombalarlar falan. Riske gerek yok.

İnsanların değer verdiği şeylere saygısızlık yaptın dostum, bu davranışın karşısında saygı bekleme. Bu forum aile gibi insanlardan oluşur. Çoğu kişi birbirini gerçek hayatta tanımaz bile ama buraya senin gibi birisi gelince tek yürek olurlar. Burayı farklı ırklara mensup ve farklı dinlere inanan insanlar doldurur. Ama insanlar başkalarının değerlerine saygısızlık yapmazlar. Mapleri de yazdım zaten, atacağın videoyu da merakla bekliyorum.

Uygun olduğunda yazar mısın? AWP de atış yaptığın zaman 2-1 basıp geçiş yapmak gerekiyor hızlı olmak için. Ben bunu mouse tekerleği ile yapıyorum çünkü diğeri zor geliyor. DPI gibi bunuda ayarlamanın bir yolu var mı? Hızını arttırıp yavaşlatma gibi. Ya da gamer mouselarda bunun makrosu var mı? Ve de kullanımı yasal mı?
Şaka gibi az önce laptop şarja takılı olmasına rağmen kapandı. Allah cezamı verdi galiba ve yüksek ihtimalle sorun şarjda değil çünkü şarj az olunca uyarıyor. Garanti yardım etmezse bittim. Hayat ne ironik değil mi? İnanmadığım adam için anneme dua ettiriyorum şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım seni. Tamam o zaman yazılan haritalarda kendimi geliştirip rank kasacağım. Atıldığım rankı yollayacağım. Bir de konuyu güncelleme veya 1 2 hafta sonra bir şey yazma gibi bir olay varsa; son rankımıda paylaşırım. Ama Steam nickim gözükecek. Bu sıkıntı çünkü arkadaşlarım biliyor Steam'imi ve de dindar biri gibi gözüküyorum toplumda. Sebebi çıkarlar değil bu arada; yarın yanlış bir şey derim, evimi bombalarlar falan. Riske gerek yok.

Uygun olduğunda yazar mısın? AWP de atış yaptığın zaman 2-1 basıp geçiş yapmak gerekiyor hızlı olmak için. Ben bunu mouse tekerleği ile yapıyorum çünkü diğeri zor geliyor. DPI gibi bunuda ayarlamanın bir yolu var mı? Hızını arttırıp yavaşlatma gibi. Ya da gamer mouselarda bunun makrosu var mı? Ve de kullanımı yasal mı?
Şaka gibi az önce laptop şarja takılı olmasına rağmen kapandı. Allah cezamı verdi galiba ve yüksek ihtimalle sorun şarjda değil çünkü şarj az olunca uyarıyor. Garanti yardım etmezse bittim. Hayat ne ironik değil mi? İnanmadığım adam için anneme dua ettiriyorum şu an.
Mesajını görmemişim, eski bildirimlere bakarken farkettim. Windows 10 kullanıyorsan "Fare Ayarları" seçeneğinde "Her defasında kaç satır kaydırılacağını seçin" seçeneğinden arttırıp azaltabilirsin. İşe yarar mı emin değilim ama yarar diye düşünüyorum. Aynı zamanda eskiden yaptığım makro vardı. AWP veya SSG08 ile ateş ettiğim zaman fare tekerleğine atadığım makroyla otomatik 3-1 yapıyordu hızlı bir şekilde. Belki düşünürsün emin değilim. Teknik olarak yasal değil yani turnuvalarda yasak, ancak rekabetçi oynarken kullanmada bir sakınca görmüyorum.

Konuyu hortlattığım için üzgünüm ama müslüman oldum ve de bunu sizinle paylaşmak istedim. Bu yazdığım mesajlardan dolayı da utanıyorum. Allah beni affetsin.
Dini inancın kimsenin umrunda değil. "God", "godness" kelimelerini Avrupalılar sıklıkla kullanıyor. Bizde de "Allah olmak" "ilah olmak" gibi iğrenç deyimler türedi birden. Eğer sen birinin dini inancı ile ilgili bir deyim kullanırsan tepki alırsın. Yani Hindistanlı birine "inek gibi ders çalışıyor" dersen yine aynı tepkiyi alırsın. Sana anlatmaya çalıştığımız şey bu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı