Çözüldü CS:GO ayarları önceki ayara dönüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Önceden bir tane Config yüklemiştim Rate 196608 cl_interp_ratio 2 ve diğer ayarlar falan. Ben de memnun olmadım bu CFG'yi silip kendi CFG'mi kurdum. Ne zaman CFG'mi etkinleştirsem eski CFG'nin ayarlarına geri dönüyor. Userdata'dan sildim, oyun dosyalarını doğruladım falan hiçbiri işe yaramadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu arada baktım oyuna girince 730 adlı klasörde otomatik config.cfg oluşuyor bu cfgnin içindeki ayarlarda eski cfgnin ayarları. Silsem de geri geliyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Büyük ihtimal autoexec. CFG yüklemişsin :) şu konuma gidip o dosyayı sil;

C:\program files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike global Offensive\csgo\cfg

Hayır yok.

Silip tekrar kurdum gene aynı :D

Userdata'daki config.cfg'yi salt okunur yapınca düzeldi, sağ olun.
Önceden bir tane Config yüklemiştim Rate 196608 cl_interp_ratio 2 ve diğer ayarlar falan. Ben de memnun olmadım bu CFG'yi silip kendi CFG'mi kurdum. Ne zaman CFG'mi etkinleştirsem eski CFG'nin ayarlarına geri dönüyor. Userdata'dan sildim, oyun dosyalarını doğruladım falan hiçbiri işe yaramadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu arada baktım oyuna girince 730 adlı klasörde otomatik Config. CFG oluşuyor bu CFG'nin içindeki ayarlarda eski CFG'nin ayarları. Silsem de geri geliyor.

Büyük ihtimalle eski CFG'nin ayarlarını tekrar algılıyor. Oyunu sil yükle yaparsanız sorununuz çözülür.

Bu arada Config kullanmanız hiç etik değil.

Bu arada baktım oyuna girince 730 adlı klasörde otomatik config.cfg oluşuyor bu cfgnin içindeki ayarlarda eski cfgnin ayarları. Silsem de geri geliyor.
CSGO başlatma ayarlarına +exec configismi.cfg yazıp tekrardan deneyin, böylece ayarlar eski haline geri gelmeyecek.
Büyük ihtimalle eski CFG'nin ayarlarını tekrar algılıyor. Oyunu sil yükle yaparsanız sorununuz çözülür.

Bu arada Config kullanmanız hiç etik değil.
Config kullanmak neden etik değilmiş? Bahsetmiş olduğunuz etiklik 1.6 dönemindeydi, CSGO için hiçbir sakıncası yok.

Config diye bahsetmiş olduğunuz şey aimbot olarak anladım ve bu hileye giriyor. İnsanların emekleriyle oynamanın da etik olmadığının herkes farkında.
Config ile aimbot ne alaka dostum? Bahsetmiş olduğun şeyler tamamen farklı şeyler. Config oyuncunun oyun içi ayarlarının bulunduğu birim, aimbot ise oyun içi hile tamamen farklı şeyler :D.

Kankacım Config dediğin şey ayarların koda dökülmüş hali bu kadar basit.

Config ile aimbot ne alaka dostum? Bahsetmiş olduğun şeyler tamamen farklı şeyler. Config oyuncunun oyun içi ayarlarının bulunduğu birim, aimbot ise oyun içi hile tamamen farklı şeyler :D.

Benim kafam PUBG Mobile'deki Config'e gitti. 😅kusura bakmayın.

Büyük ihtimal autoexec.cfg yüklemişsin :) Şu konuma gidip o dosyayı sil;

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg

Büyük ihtimal autoexec. CFG yüklemişsin :) şu konuma gidip o dosyayı sil;

C:\program files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike global Offensive\csgo\cfg

Hayır yok.

Silip tekrar kurdum gene aynı :D

Userdata'daki config.cfg'yi salt okunur yapınca düzeldi, sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı