CS:GO Ban Sistemi Nasıl ?

Yosef

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar CS:GO aldım. Şuan inmekte fakat bu oyunun ban sistemi nasıl ? Tabi ki hile açmıyacağım fakat hile açmadan banlananlar var. O nasıl oluyor ? Hiç ban yemek istemiyorum oyunda. Birkaç taktik verirseniz mutlu olurum. :)

Kardeşim sen gerçekten oyna ban yemezsin ama yinede sağlama alıcam dersen gerçek oynayışının dışına çıkma steam için steam dışı gereksiz program indirme cheat engine falan açık oyuna girme yeterlidir. Kolay kolay ban yemezsin CS:GO da sen rahat ol.

Yukarıdaki arkadaşın aksine şunu söylemek istiyorum; CS:GO da ban yemek çok kolay. [emoji1] Hiç ban yemek istemiyorum demişsiniz fakat o biraz şans işi. Oyunun başında beni "troll" yapmak amacıyla oyundan atıp ceza yedirdiklerini hatırlıyorum. Varsa arkadaşlarınla gir o zaman ban yemezsin :)

Yukarıdaki arkadaşın aksine şunu söylemek istiyorum; CS:GO da ban yemek çok kolay. [emoji1] Hiç ban yemek istemiyorum demişsiniz fakat o biraz şans işi. Oyunun başında beni "troll" yapmak amacıyla oyundan atıp ceza yedirdiklerini hatırlıyorum. Varsa arkadaşlarınla gir o zaman ban yemezsin :)
V.A.C banı anlattım ben senin dediklerinde doğru.

Anlayışınız için teşekkür ederim. Birde bir şey daha sormak isterim. Depositsiz skin almak istiyorum da yardımcı olacak var mı ? (y)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı