CS:GO bana itiraz edilebilir mi?

İtiraz edebilirsin tabii ki.

Yetkililere düzgün bir şekilde yaz durumu anlat haksız yere uzaklaştırıldığını maçın videosunun izlenmesini onlar açıp bakarlar.

7 günlük banlar kalkmıyor diye biliyordum sizden gördüm kalktığını genelde bekleyerek kalkıyor.

7 gun ban hakkinda kaynak bekledigimi belirttim ve hala bekliyorum
Dostum adam sana spesifik olarak 3 gün 7 gün 18 gün 1238671 gün raporları hakkında kaynak sunamaz. VAC banı için itiraz ettiği ve banının açıldığı kanıtını sunmuş daha ne zorluyorsun şansını? İtirazlar işe yarıyor demek ki buradan bunu öğreniyoruz ki bize lazım olan bilgi bu zaten.

Dostum adam sana spesifik olarak 3 gün 7 gün 18 gün 1238671 gün raporları hakkında kaynak sunamaz. VAC banı için itiraz ettiği ve banının açıldığı kanıtını sunmuş daha ne zorluyorsun şansını? İtirazlar işe yarıyor demek ki buradan bunu öğreniyoruz ki bize lazım olan bilgi bu zaten.
Yardımcı olmaya çalışıyorum ama zorluyorlar beni ben talep ettim açtılar belki sizin de açarlar diye de neyse uğraşmak nafile.

Sana süre belirtemez atmış kaynak işte.
Vac Ban ile Rekabetci bekleme suresini gercekten nasil karistirabiliyorsunuz? Rekabetci bekleme suresini kaldirma hakkinda neden 1 tane bile konu yok. Cunku oyle bir sey yok. Vac Ban ciddi bir durum, sonucta sonsuza kadar oyundan yasaklaniyorsunuz. Rekabetci bekleme suresi icin bu gecerli degildir.

1680398230353.png

Son düzenleme:
Vac ban ile sürelik ban aynı şey değil. Vac ban gibi kalıcı bir bana itiraz etme hakkın var ve Vac banı açtıran çok var fakat sürelik banlarda ben de açtıran görmedim. Denemekten zarar gelmez o yüzden @RestalFox hocamın dediği gibi deneyin. Fakat sonradan çok üzülmemek için beklentinizi de nasıl olsa geçici ban, reddederlerse bile süre dolunca geri girerim yönünde tutun.

Valve eğer konu müşteri hizmetleriyse ve durum onu ilgilendiriyorsa marka ismine leke sürdürmemek için elinden geldiğince yardım ediyor. CS:GO değil de Call of Duty falan olsa direkt yapımcı ile iletişime geçin burada bizim bir laf hakkımız yok derlerdi haklı bir şekilde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı