Hocam yemezsiniz "yazılım kullanmayın" yeterli.
Bazıları suşsuz yere yedim diyor ben inanmıyorum ama sizce gerçekten öyle mi?
Hocam yemezsiniz "yazılım kullanmayın" yeterli.
4-5 ay önce Non-Prime güncellemesi gelmeden önce çok hile olduğu için bırakmıştım şimdi geri döndüm ve hile yok açanlar zaten ban yiyip yeni hesap kurup gelenlerdi. Valorant'a sardı hileciler orada daha çok geliyor. Eski toxic kitlesi yok şuan CS'nin valorantta var daha çok. 1 sene önce bende başarım yaptım ve hiç bir şey olmadı haritadan ban yemezsin.Hilecilerin cirit attığı bir oyunda başarım haritası kullanmaktan ban yiyeceğinizi sanmam. Hatta ben bile bir tanesini kullanmıştım, herhangi bir sorun yok.
Bazıları bazen CS:GO falan girerken arkada Cheat Engine gibi programları açık bırakabiliyor.
4-5 ay önce non-Prime güncellemesi gelmeden önce çok hile olduğu için bırakmıştım şimdi geri döndüm ve hile yok açanlar zaten ban yiyip yeni hesap kurup gelenlerdi. Valorant'a sardı hileciler orada daha çok geliyor. Eski toxic kitlesi yok şu an CS'nin Valorant'ta var daha çok. 1 sene önce bende başarım yaptım ve hiçbir şey olmadı haritadan ban yemezsin.
bana art arda yaparsan VAC yasağı yersin dediler.
VAC sistemi senin kaç kere hile yaptığına bakmaz. Tespit ederse direkt yasaklamayı basar. Kısacası alakası yok.
Yemezsin ben yaptım bişey olmadı. Başarımın kime zararı varki banlasın oyun seni.Hayır hocam haritadan değil benim dediğim başarım kasıyorum ya ondan ban yer miyim bana art arda yaparsan VAC yasağı yersin dediler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.