CS:GO başarım haritası ban sebebi mi?

Hilecilerin cirit attığı bir oyunda başarım haritası kullanmaktan ban yiyeceğinizi sanmam. Hatta ben bile bir tanesini kullanmıştım, herhangi bir sorun yok.
4-5 ay önce Non-Prime güncellemesi gelmeden önce çok hile olduğu için bırakmıştım şimdi geri döndüm ve hile yok açanlar zaten ban yiyip yeni hesap kurup gelenlerdi. Valorant'a sardı hileciler orada daha çok geliyor. Eski toxic kitlesi yok şuan CS'nin valorantta var daha çok. 1 sene önce bende başarım yaptım ve hiç bir şey olmadı haritadan ban yemezsin.

Bazıları bazen CS:GO falan girerken arkada Cheat Engine gibi programları açık bırakabiliyor.

Cheat Engine oyuna direkt olarak enjekte edilmediği sürece yasaklamaya sebep olmaz. Arkada açık kalırsa en fazla VAC hatası alırsınız ve sunuculara bağlanmanıza izin verilmez.

Konuya gelecek olursak ise; Ne başarım haritaları, ne de SAM ban sebebi değildir.

4-5 ay önce non-Prime güncellemesi gelmeden önce çok hile olduğu için bırakmıştım şimdi geri döndüm ve hile yok açanlar zaten ban yiyip yeni hesap kurup gelenlerdi. Valorant'a sardı hileciler orada daha çok geliyor. Eski toxic kitlesi yok şu an CS'nin Valorant'ta var daha çok. 1 sene önce bende başarım yaptım ve hiçbir şey olmadı haritadan ban yemezsin.

Hayır hocam haritadan değil benim dediğim başarım kasıyorum ya ondan ban yer miyim bana art arda yaparsan VAC yasağı yersin dediler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı