CS:GO Başarım Kasma Haritası Ban Sebebi mi?

Başarımları 3. Parti yazılımlarla yaptım ban yemedim haritadan ban yemek imkansız.

Ban yemelik bir durum yok. Milyon dolarlık CS:GO envanteri olanlar bile Steam Achievement Manager ile tüm başarımlarını tamamlamış ve yasaklama almamış. Steam abonelik sözleşmesine göre bu program yasak sayılsa bile çok fazla Steam kullanıcısı bu programı kullandı ve yasaklama da almadı. Valve'nin başarımları umursadığı söylenemez. Hele atölye haritasından başarımları tamamlayarak yasaklama alma ihtimaliniz yok.

Son düzenleme:
Ban yemelik bir durum yok. Milyon dolarlık CS:GO envanteri olanlar bile Steam achievement Manager ile tüm başarımlarını tamamlamış ve yasaklama almamış. Steam abonelik sözleşmesine göre bu program yasak sayılsa bile çok fazla Steam kullanıcısı bu programı kullandı ve yasaklama da almadı. Valve'nin başarımları umursadığı söylenemez. Hele atölye haritasından başarımları tamamlayarak yasaklama alma ihtimaliniz yok.

Teşekkürler. Ben bir tane başarımı yaptım, ondan sonra korkup Alt + F4 attım :D Ama inşallah bir şey olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı