CS:GO Başarım Kasma Haritası Ban Sebebi mi?

Makaleler
15
Daha fazla  
Dün CS GO oynarken atölyede bir harita buldum. CS GO başarım artırma haritası falan yazıyordu. İndirdim gerçekten bazı başarımları botlar ile yapabiliyorsun. Lakin bu mapın açıklama kısmına oyunun başlatma seçeneklerinde -insecure komutu kullanarak mapı açın diyordu. Sonradan fark ettim. Ben komutu kullanmadan direkt atölyeden mapı indirip yaptım. Bu herhangi bir sıkıntı oluşturur mu? Sonuçta 3. parti bir yazılım kullanmadım. Herhangi bir yasaklama VAC ya da OW ban mümkün müdür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım 1-2 gün sonra VAC ban yiyeceksiniz.

Şaka şaka , atölyeden indirdiğiniz hiçbir şey için ban yemezsiniz.

Bende bu tarz mailer ve serverlar kullandım ama bahsettiğiniz "insecure" kodunu kullanmadım aradan geçen 1.5 yoldan sonra herhangi bir sorun yaşamadım. Yaşayacağınızıda düşünmüyorum.

CS:GO'nun kendi atölyesinde bulunan bir haritadan herhangi bir ban yiyeceğinizi sanmıyorum. Sadece Achievement Manager tarzı programlar tehdit barındırıyor.

Başarımları programla bile tamamlarken ban yemeyen kullanıcılar var ise atölye map i hiç bir şekilde ban yeme sebebi değildir, zaten atölye de bulunan training haritalarında ban yemezsiniz.

Yok yok ban yemiyorsunuz. Ben programla başarımların hepsini tamamlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…