CS:GO Basit Eğlence Overwatch’a Dahil Mi?

MerhabalarEfenim

Hectopat
Katılım
27 Ağustos 2020
Mesajlar
100
Öncelikle merhabalar. Overwatch sadece rekabetçi ve yoldaş maçlarını mı içerir yoksa basit eğlence, rehine kurtarma, ölüm maçı gibi oyunlarda oynanan maçlar da Overwatch'a düşer mi?
 
Overwatch'u oyuncular incelediği için, sadece rekabetçi ve yoldaş maçları Overwatch'ta gösterilir. Diğer oyun modlarında hile yapıldığında, raporlar yine Valve'ın sistemine düşer, uzmanlar tarafından izlenir ve cezalık bir durum var ise ceza verilir.
 
Bu soruyu neden sorduğunuzu bilmiyorum ama Owerwatch sadece yoldaş ve rekabetçi için geçerli bir korumadır. Diğer ölüm maçı vb. gibi seçeneklerde hile açılırsa rage durumda işte o zaman vacnet dahil oluyor.
 
Benim arkadaş hilecilerden sıkıldım bende açtım 5 dakika ölüm maçında sonra ow ban yedim diye video attı bana, içimden iyi olmuş dedim. Yani her türlü bakıyorlar sanırım.
 
Öncelikle tekrardan selamlar. Size sordugum bu soruyu steam'da ticket olarak açtım ve aynısını sordum. Bana gelan cevağta ise Overwatch'ın sadece ranked modda oldugudur. Forumunuz için teşekkürler ! İyi günler !
 

Yeni konular

Geri
Yukarı