CS-GO Başlatılıyor ekranında kalıyor

Rusoki

Centipat
Katılım
23 Şubat 2020
Mesajlar
1
Arkadaşlar 2 aydır denemediğim yöntem kalmadı. Steam başlatma kodu, ekran kartı güncelle gibi şeyler olmuyor, her yolu denedim. Sorunumuz şu PC format atıyorum sadece CS:GO yüklüyorum sorunsuz bir şekilde açılıyor. Başka bir oyun yüklediğim zaman ise CS GO sadece başlatılıyor diyor ve başlamıyor açılmıyor. Sadece CS GO'da oluyor bu problem başka hiçbir oyunda karşılaşmadım denedim. Lütfen nette olan çözümleri sunmayın denedim. 2 Aydır çözemedim her şeyi denedim ama olmadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 2 aydır denemediğim yöntem kalmadı. Steam başlatma kodu, ekran kartı güncelle gibi şeyler olmuyor, her yolu denedim. Sorunumuz şu PC format atıyorum sadece CS:GO yüklüyorum sorunsuz bir şekilde açılıyor. Başka bir oyun yüklediğim zaman ise CS:GO sadece başlatılıyor diyor ve başlamıyor açılmıyor. Sadece CS:GO'da oluyor bu problem başka hiçbir oyunda karşılaşmadım denedim. Lütfen nette olan çözümleri sunmayın denedim. 2 aydır çözemedim her şeyi denedim ama olmadı.

Soruna çözüm bulabildiniz mi?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı