CS:GO başlatma seçenek kodu Alt Tab hızını etkiliyor

Benim kullandığım bir sıkıntı olmayan kodlar: -nod3D9ex1 -tickrate 128 -threads 8 -freq 75 -novid +mat_disable_fancy_blending 1 -nojoy -High

FPS arttıran ama Alt Tab çok yavaş ve FPS dropu yapan kodlar: -High
İkisinde de -high var? Hangi birine inanmalıyız?

İfadeler: m47
Anlamadım ne demek istiyorsunuz -high komutu oyuna yüksek öncelik vermesi için yapılan bir kod.
Kodun işlevini biliyorum ama ilk yazdığınız mesajda Alt-tab hızını etkileyen kısımda da, etkilemeyen kısımda da -high yazmışsınız. Yavaşlatıyor mu yavaşlatmıyor mu?

Kodun işlevini biliyorum ama ilk yazdığınız mesajda Alt Tab hızını etkileyen kısımda da, etkilemeyen kısımda da -High yazmışsınız. Yavaşlatıyor mu yavaşlatmıyor mu?

Bakın ben hangisinin yavaşlattığını söyledim konuyu iyi okuduğunuzdan emin misiniz?

Bakın ben hangisinin yavaşlattığını söyledim konuyu iyi okuduğunuzdan emin misiniz?
Cevap olarak yazdığınızı görmemiştim ancak ana konuda iki tarafta da -high yazıyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_23.png
    16,4 KB · Görüntüleme: 40
Cevap olarak yazdığınızı görmemiştim ancak ana konuda iki tarafta da -High yazıyor.

Bakın anlatamıyorum galiba -High 2'sinde de var evet ve High komutunun bir zararı yok olması daha iyi sizin için sadece bende sorun yapan ve arkadaşlarımda da sorun yapayım kodu yazmayın oda bu -disable_d3d9ex
Şimdi anlaşıldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…