Çözüldü CS:GO başlatma seçenekleri çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Cardianor

Kilopat
Aşağıya yazdığım komutlar çalışmıyor ama oyuna girdiğimde konsola yazınca çalışıyor. Bu sorunu nasıl düzeltirim bilen var mı?

Bu konudaki çözüm işe yaramadı + oyunu tamamen silip (oyun klasörünü) tekrar yükledim yine düzelmedi.

+fps max 60, +graph, bind "shift" "+speed;r_cleardecals"

Başlıksız-1.png

Son düzenleme:
Çözüm
Başlatma seçeneklerinden -fps max 60 yapınca ve oyunda konsola bind "shift" "+speed;r_cleardecals" yazınca düzeldi ama graph komutunu eksili ve artılı denedim yine olmadı.

Başlatma seçeneklerinden -fps max 60 yazdım. Oyundayken konsola bind "shift" "+speed;r_cleardecals" yazdım ve net_graph 1 yazdım düzeldi ilginiz için teşekkürler.
Aşağıya yazdığım komutlar çalışmıyor ama oyuna girdiğimde konsola yazınca çalışıyor. Bu sorunu nasıl düzeltirim bilen var mı?

Bu konudaki çözüm işe yaramadı + oyunu tamamen silip (oyun klasörünü) tekrar yükledim yine düzelmedi.

+fps max, +graph, bind "shift" "+speed;r_cleardecals"

Eki Görüntüle 1730037
Öyle yazılmayacak hocam. +fps_max 60 ayrıca bind için de + yazılacak diye biliyorum.

+fps max, +graph, bind "shift" "+speed;r_cleardecals"

Eki Görüntüle 1730037
Başlatma seçeneklerine + şeklinde değil de - şeklinde yazılıyor mesela -novid, -threads gibi gibi.

Başlatma seçeneklerinden -fps max 60 yapınca ve oyunda konsola bind "shift" "+speed;r_cleardecals" yazınca düzeldi ama graph komutunu eksili ve artılı denedim yine olmadı.

Başlatma seçeneklerinden -fps max 60 yazdım. Oyundayken konsola bind "shift" "+speed;r_cleardecals" yazdım ve net_graph 1 yazdım düzeldi ilginiz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı