Çözüldü CS:GO bazı başarımlar açılmıyor

• Konuyu başlatan fuNuf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.810
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

fuNuf

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO'da Dust haritasında hiç yoktan 30 maç kazanmışlığım vardır, basit bir matematikle 16x30 =480 raunt almış olmam gerekiyor. Bir de berabere kalınan ve yenildiğim maçlar var onlara da 280 raunt dersek toplamda 750 raunt maç kazanmış oluyorum.
(Kazandığım, kaybettiğim ve berabere kalınan maçları minimum seviyeden hesapladım.)
Oyunun Steam'deki başarımlar kısmında ise böyle gözükmekte.

1615729353212.png

Nasıl bu başarımı kazanabilirim?
(Oyunun dosyalarını doğruladıktan sonra tekrar maç oynadım ve yine saymadı kazandığım rauntları.)
Diğer maplerde de durum bu şekilde.

CS:GO'da Dust haritasında hiç yoktan 30 maç kazanmışlığım vardır, basit bir matematikle 16x30 =480 raunt almış olmam gerekiyor. Bir de berabere kalınan ve yenildiğim maçlar var onlara da 280 raunt dersek toplamda 750 raunt maç kazanmış oluyorum.
(Kazandığım, kaybettiğim ve berabere kalınan maçları minimum seviyeden hesapladım.)

Eki Görüntüle 921786

(Oyunun dosyalarını doğruladıktan sonra tekrar maç oynadım ve yine saymadı kazandığım rauntları.)
Selam oyun moduna göre değişiklik gösterebilir. Oyun modu "rekabetçi" ile sınırlıysa görevi tamamlamanız imkansız zira Dust haritası rekabetçi seçeneklerden kaldırıldı.
Yoldaş modunda "mini dust" var.
Diğer modlarda mevcut mu onu bilmiyorum, dikkat etmedim.

Eki Görüntüle 921786

Tek başınıza botlarla oynarken "sv_cheats 1" yazıp mı oynuyorsunuz hocam yoksa çevrim içi mi oynuyorsunuz?

Selam oyun moduna göre değişiklik gösterebilir. Oyun modu "rekabetçi" ile sınırlıysa görevi tamamlamanız imkansız zira dust haritası rekabetçi seçeneklerden kaldırıldı.
Yoldaş modunda "mini dust" var.
Diğer modlarda mevcut mu onu bilmiyorum, dikkat etmedim.

Tek başınıza botlarla oynarken "sv_cheats 1" yazıp mı oynuyorsunuz hocam yoksa çevrim içi mi oynuyorsunuz?
Hep rakabetçide oynadım.

1615730349727.png

1615730394779.png

Kazanmışım Dust 2'yi ama Dust'ı kazanamamışım.
Farklı şeylermiş. Mini Dust diye bir seçenek göremedim.
Dust 2 ile Dust haritasını karıştırıyor olabilirsiniz. Dust uzun süredir yok rekabetçi modda büyük ihtimal diğer modlarda da yok.
Sadece yoldaş modunda "mini dust" var.
Yine bir kontrol edin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı