CS:GO Bazı Tuşlar Çalışmıyor

Ok4n_Coskun

Kilopat
Yer
Muğla/Fethiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarımı bir süredir kapatmıyordum. Dün akşam kapatıp açtım ve CS:GO'ya girdiğimde performansta bir düşüş gördüm. Fakat problemim bu değil. ''TAB'' tuşu skor tablosunu açmaya yarar ve bastığımda skor tablosu açılmıyor. Ve ayrıca oyun içi yazılı sohbetten de '9 , 0 ' gibi rakam ve tuşlar da yazılmamaktadır. Aynı sorunu daha önce yaşamıştım fakat sorun nasıl çözüldü hatırlamıyorum. Klavye / fare ayarlarını sıfırladım fakat hala bir değişim olmadı. Oynayanlar bilir muhtemelen. Mousebutton5 mikrofon kullanmak için kolaydır. Bilgisayarı dün kapatıp açana kadar hep mousebutton5'te kyullanırdım mikrofonu. Fakat ayarlara gelip seçme kısmında mousebutton5'e bastığımda otomatik olarak 'k' tuşunu algılıyor. Daha önce de mousebutton5'e bastığımda hiçbir şey algılamıyordu. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dediğini yaptım olmadı. Sıfırladım cfg sildim tekrar yükledim. Baştan ayarladım ama hala konuşmada mb5 kullanamıyorum
Mouse Button 5 tuşunuz çalıştığına emin misiniz? Oyunun kendi ayarlarından atamayı deneyin.
Kod:
bind mouse5 -kodunuz-
şeklinde konsola yazmayı dener misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı