CS:GO bekleme süresi nedir?

Gannicuss

Femtopat
Daha fazla  
Dün gece rekabetçi oynarken bizim takımda hile vardı. Hile kullananı atmak için oylama başlattım ama bizim takım reddetti ve daha sonra beni oylama yaparak attılar. Bu olaydan sonra ben PC’yi kapatıp uyudum. Ertesi gün rekabetçiye girmeye çalıştığımda ekranda “Bekleme süresindesin ve henüz rekabetçi eşleştirmeye katılamazsın.” diye bir yazı çıktı. Bunun sebebi nedir? Oyunu henüz 3-4 haftadır oynadığım için bu tarz konular hakkında pek bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
O bir ceza. Normalde neden ceza yediğinizin yazması gerekiyor. Soru işareti falan yok mu yakınlarında? Çok fazla oyundan atılırsan ceza yeme gibi bir olay var CS:GO içerisinde. Büyük ihtimal o yüzden yediniz.

O bir ceza. Normalde neden ceza yediğinizin yazması gerekiyor. Soru işareti falan yok mu yakınlarında? Çok fazla oyundan atılırsan ceza yeme gibi bir olay var CS:GO içerisinde. Büyük ihtimal o yüzden yediniz.
Olay onluk değil, henüz bir rütbeniz yoksa belli maç sayısından sonra "Rekabetçi Bekleme Süresi" veriliyor.

Olay onluk değil, henüz bir rütbeniz yoksa belli maç sayısından sonra "Rekabetçi Bekleme Süresi" veriliyor.
Bu da olabilir. Belirtmediği için öyle bir tahmin yürütmüştüm.

Size bir rütbe vermek için karar veriliyor diye düşünebilirsiniz. Bir süre geçtikten sonra rütbeniz verilecek ve o rütbeye yakın kişilerle oyuna gireceksiniz. Mantığı böyle en azından ama ne kadar çalışıyor şu an bilemem. Tabii olay rütbe bekleme süresiyse geçerli bu dediklerim.

Son düzenleme:
Yukarıdaki çizgi kırmızı mı? Ekran görüntüsü atma şansınız var mı? Eğer sarıysa çok fazla atıldığınız ve maçtan çıktığınız içindir.

Yukarıdaki çizgi kırmızı mı? Ekran görüntüsü atma şansınız var mı? Eğer sarıysa çok fazla atıldığınız ve maçtan çıktığınız içindir.
Foto atmak için oyuna girdim bekleme sürem dolmuş. Oyundan atıldığım için olduğu yazıyordu . Bu hafta internetimde sıkıntı vardı Ping’im yüksek olduğu için 2 defa atıldım ondan olmuş. Peki bundan sonra tekrar oyundan atılırsam aynı cezayı mı alırım yoksa ceza büyür mü ?

Art arda atılmamaya bak. 2 veya 3 defa art arda atılırsan net yersin. İlk bekleme süren 30 dakika, daha sonra 2 saat olacak. Devam ederse 1 gün ve 1 hafta olarak devam eder. İyi geçin, ne yap ne et uymaya çalış dostum her şeye. Uyum bu oyunda maalesef çok önemli. Haklı veya haksız olmayı unut. İyi oyunlar dilerim.

Art arda atılmamaya bak. 2 veya 3 defa art arda atılırsan net yersin. İlk bekleme süren 30 dakika, daha sonra 2 saat olacak. Devam ederse 1 gün ve 1 hafta olarak devam eder. İyi geçin, ne yap ne et uymaya çalış dostum her şeye. Uyum bu oyunda maalesef çok önemli. Haklı veya haksız olmayı unut. İyi oyunlar dilerim.
Teşekkür ederim, iyi geceler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı